Kjøpe Bitcoin med PayPal

Bitcoin er den mest kjente kryptovalutaen, og er virkelig i vinden om dagen. Det siste året har verdien av bitcoin økt med flere 1000 prosent, og stadig flere kaster seg nå på Bitcoin-bølgen som investeringsmulighet. Ingen vet hva Bitcoin vil være verdt i fremtiden, men det som virker sikkert er at Bitcoin er en digital valuta som ikke vil forsvinne.

Den enkleste måten å kjøpe Bticoins på er med kredittkort på de store internasjonale Bitcoin-børsene. Det er imidlertid mange som ikke ønsker å gi ut kredittkortopplysningene sine når de kjøper Bitcoin. For mange er PayPal den tryggeste måten å handle på over nettet. Det er imidlertid få Bitcoin-børser som lar deg kjøpe Bitcoin med Paypal. Men derso du ønsker å kjøpe Bitcoin med PayPal så er det faktisk mulig.

På Bitcoin-børsen xCoins.io kan du kjøpe Bitcoins og betale med Paypal. Det er likevel ikke mulig å kjøpe Bitcoins direkte, men xCoins har likevel funnet en løsning som gjør at man kan kjøpe Bitcoins indirekte gjennom PayPal-kontoen sin. Du må naturligvis betale et litt høyere transaksjonsgebyr enn om du kjøper Bitcoins med vanlige betalingskort.

Slik går du frem

  1. Det første du må gjøre er å registrere deg hos xCoins.io. Dette er en stor og seriøs Bitcoin-børs som har over 25 000 kunder. Selve registreringsprosessen tar bare noen minutter.
  2. Når du har registrert en konto velger du hvor mye Bitcoin du vil kjøpe og hvilken betalingsmetode du vil bruke. Hos xCoin kan du også bruke kredittkort, men det er altså muligheten til å velge PayPal som betalingsmiddel som gjør at mange velger å bruke xCoin.
  3. Så fort du betalingen din er gjennomført vil Bitcoins dukke opp i din wallet hos xCoin. Disse kan du overføre til din vanlige Bitcoin-lommebok, eller du kan velge å overføre til andre eller bare sitte på dem som en investering.

kjøp bitcoin med paypal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les også vår artikkel om kjøp og salg av Bitcoin