Få gratis abonnement på aviser og ukeblader

grais abonnement på ukeblader og aviser

Nordmenn elsker å lese aviser og ukeblader, og selv om nettaviser i stor grad har tatt over for de tradisjonelle avisene og ukebladene, så er det fortsatt noe spesielt med å ha en fysisk avis eller at fysisk ukeblad i hånden. Abonnement på aviser og ukeblader kan likevel være en stor utgift i dagligøkonomien, og mange kvier seg derfor for å bruke penger på dette. Da er det godt å vite at det faktisk finnes muligheter for å få ukeblader og aviser levert i postkassen eller på døren uten å måtte betale for dette. Faktisk er det også sånn at du i tillegg til å få et gratis abonnent på aviser og ukeblader også kan få en gave i tillegg – og gaven har gjerne en verdi på flere tusen kroner!

Men er ikke dette for godt til å være sant, sør du deg kanskje? Vel, det er faktisk ikke det. Grunnen til at det er mulig å få gratis abonnement på aviser og ukeblader er at opplaget av fysiske ukeblader og aviser synker, og mediehusene prøver desperat å holde på kundene sine og skaffe seg nye lesere. Dette gjør at avisene og ukebladene konkurrerer om nettopp deg, og det gjør at de strekker seg langt for å få deg til å teste ut nettopp deres ukeblad eller avis.

Ved å teste ut aviser og ukeblader gjennom såkalte prøveabonnement, har du muligheten til å få mye lesestoff på døren eller i postkassen uten å betale for det. Disse prøveabonnementene varer gjerne i noen uker eller måneder, og du kan når som helst avslutte abonnementet ditt dersom du ikke ønsker å fortsette å bli en betalende abonnent når prøveperioden er over. Avisene og ukebladene ønsker selvfølgelig at du skal fortsette å abonnere, men det er helt opp til deg om du ønsker å gjøre dette eller ikke. I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over noen av avisene og ukebladene som lar deg få gratis abonnement i en prøveperiode.

Gratis abonnement på aviser

En rekke ulike aviser gir deg gratis abonnement i en prøveperiode, slik at du kan teste ut avisen. Prøveabonnementer på aviser varer gjerne i 2-4 uker, og du forplikter deg selvfølgelig ikke til å bli fast abonnent etter at prøveperioden er over. Du må imidlertid huske å avslutte abonnementet i tide, før det går over til å bli et betalende abonnement, men det løser du enkelt ved å avslutte abonnementet når du får din første avis. Du vil likevel nyte godt av gratis abonnement i hele prøveperioden.

En avis som gir deg gratis abonnement er Dagsavisen. Inngår du et gratis prøveabonnement på Dagsavisen får du avisen levert på døren i 3 uker. Tilbudet gjelder kun for lesere i Oslo. Dagsavisen er en modig, seriøs og engasjert morgenavis med hovedvekt på Oslo og Akershus. Dagsavisen gir deg de vesentlige nyhetene, ikke bare fortalt, men også forklart og kommentert.

Du kan også få gratis abonnement på Finansavisen. Her kan du få Finansavisen gratis levert på dørstokken din i 2 uker, og selvfølgelig uten videre forpliktelser.

Gratis abonnement på ukeblader

Også noen ukeblader gir deg muligheten til å prøve ut bladet gratis i en periode. Ukebladenes kampanjer en ofte enda bedre enn avisene sine fordi ukebladene i tillegg gjerne gir deg en velkomstgave som kan være verdt inntil 1000 kroner dersom du bestiller et prøveabonnement. Du betaler ingenting for å få et gratis abonnement på ukebladet i en prøveperiode, men må gjerne betale noen få kroner i porto for velkomstgaven. Ønsker du å avbestille abonnementet før gratisabonnementet går over til å bli et betalende abonnement så står du fritt til å gjøre dette. Velkomstgaven beholder du uansett.

Digital Foto To utgaver + 8-i-1-adapter. Spar 493 kroner
Kun 148,00.-
Gå til tilbud

Er du interessert i vitenskap så har du muligheten til å sikre deg et gratis prøveabonnement på Illustrert Vitenskap. Her får du to nummer av Illustrert Vitenskap uten at det koster deg en krone. I tillegg får du en flott Outpack duffelbag 30 liter til den nette sum av 49,50 (!) kroner + porto. Bagen har en verdi på rundt 700 kroner, så her betaler du i realiteten en kun for porto.

For deg som liker trening, så har du muligheten til å sikre deg et gratis prøveabonnement på ukebladet Aktiv Trening. Du får hele 3 utgaver av treningsbladet levert til din postkasse. I tillegg får du en topp + tights fra Kari Traa til kun 99,50 + porto. Klærne i seg selv har en verdi på mange hundre kroner, så dette er et helt sinnsykt godt tilbud.

Er du fotointeressert, gir bladet Digital FOTO deg muligheten til å få et gratis abonnement i en prøveperiode der du får 2 utgaver av bladet i din postkasse. I tillegg får du en flott kikkert for den nette sum av 49 kroner + porto.

Er du interessert i trening gir iForm deg muligheten til å teste ut en gratis abonnement, der du får gratis tilgang til deres digitale univers i 2 uker!