11/07/2023

Hvordan kjøpe Bitcoin Cash (BCH)

Coinbase Amerikansk kryptobørs
Enormt utvalg av kryptovaluta
 • Brukervennlig plattform
 • Betal med Visa og Mastercard
 • Stort utvalg av kryptovalutaer
Gå til Coinbase
Binance Verdens største kryptobørs
Lave gebyrer og enormt utvalg

Bruk Visa og Mastercard
 • Enkelt å bruke
 • Visa og Mastercard
 • Sikker og trygg børs
Gå til Binance

Bitcoin Cash (BCH) er kort fortalt en etterfølger av den originale Bitcoin (BTC). BCH ble lansert i 2017 som følge av en «hard fork split» fra BTC, noe som egentlig bare betyr at en gjeng med utviklere bestemte seg for å forsøke å lage en bedre versjon av Bitcoin. BCH har hatt en eventyrlig verdiøkning på kort tid siden lanseringen, og du som har kommet til denne guiden ønsker å vite hvordan du kan kjøpe BCH. I vår steg for steg guide under får du nettopp den informasjonen du trenger for å kunne kjøpe Bitcoin Cash på en enkel og trygg måte med bankkort (Visa og Mastercard) eller ved bankoverføring.

Ta meg direkte til Coinbase så jeg kan kjøpe Bitcoin Cash med mitt betalingskort.

Steg for steg guide til å kjøpe Bitcoin Cash

 1. Opprett en konto: Besøk Binance-nettsiden og opprett en konto ved å følge registreringsprosessen. Du vil bli bedt om å oppgi nødvendig informasjon og fullføre verifikasjonsprosessen i henhold til Binance sine retningslinjer.
 2. Sikre kontoen din: Etter at kontoen din er opprettet, anbefales det å aktivere tofaktorautentisering (2FA) for å styrke sikkerheten på kontoen din. Dette gir en ekstra beskyttelseslag mot uautorisert tilgang.
 3. Verifiser kontoen din: Binance har ulike nivåer av verifikasjon som gir økte grenser for handel og uttak. For å øke disse grensene kan du fullføre identitetsverifiseringen ved å laste opp nødvendige dokumenter og følge instruksjonene gitt av Binance.
 4. Finansier kontoen din: Overfør midler til din Binance-konto ved å sette inn kryptovaluta eller fiat-valuta (hvis tilgjengelig på Binance). Følg instruksjonene på Binance-plattformen for å fullføre innskuddet.
 5. Søk etter Bitcoin Cash (BCH): Naviger til handelsseksjonen på Binance-plattformen og søk etter Bitcoin Cash (BCH) blant de tilgjengelige kryptovalutaene. Du kan finne BCH-handelspar som BCH/BTC eller BCH/ETH.
 6. Plasser en kjøpsordre: Når du har funnet BCH-handelsparet, kan du plassere en kjøpsordre med ønsket pris og mengde BCH du ønsker å kjøpe. Du kan velge mellom ulike typer ordre, for eksempel marked, grense eller stop-limit.
 7. Sikker lagring: Etter å ha kjøpt Bitcoin Cash, er det viktig å sikre dine kryptoaktiva. Du kan velge å lagre BCH på Binance-kontoen din, men det anbefales å bruke en sikker lommebok (wallet) for å ha full kontroll over dine private nøkler og sikkerheten til BCH-tokens.

Hva er BCH?

Bitcoin Cash (BCH) er som nevnt innledningsvis et alternativ til den originale Bitcoin (BTC). Kryptovalutaen så dagens lys i august 2017 etter en såkalt «hard fork split». En gjeng med utviklere mente at den originale Bitcoin ikke lenger fungerte godt nok på grunn av den store brukermassen i nettverket. De bestemte seg derfor for å lage en ny og forbedret versjon av kryptovalutaen, og resultatet var BTH.

På samme måte som BTC er BCH basert på blokkjedeteknologi og et desentralisert nettverk av datamaskiner. Nettverket er kryptert, og overføringer og transaksjoner kan gjøres uten at en tredjepart (les: bank) er involvert. En fordel med BCH i forhold til den originale BTC er at BCH har blokkstørrelse som er mye større enn BTC. Dette betyr at flere transaksjoner kan gå gjennom nettverket samtidig, og dette gjør transaksjonene både raskere og billigere.

Er det lurt å kjøpe BCH i 2023?

Siden laseringen har BCH hatt en verdistigning på flere tusen prosent, og det er nå den tredje største kryptovalutaen målt i markedsverdi. Når denne artikkelen skrives er en BTH verdt over 3000 dollar, og med lanseringen av BCH på Coinbase, der man kan kjøpe BTH direkte med Visa eller Mastercard, er det gode muligheter for at verdistigningen bare vil fortsette i fremtiden.

Å kjøpe Bitcoin Cash (BCH) i 2023 kan være lurt av flere grunner.

Bitcoin Cash er en av de ledende kryptovalutaene som er utviklet som en direkte oppgradering av den opprinnelige Bitcoin-protokollen. Som en fork av Bitcoin, har Bitcoin Cash muligheten til å håndtere større transaksjonsvolum og lavere transaksjonsgebyrer. Dette gjør Bitcoin Cash attraktivt for bruk i hverdagslige transaksjoner.

Bitcoin Cash har også et stort og voksende økosystem av brukere, utviklere og tjenesteleverandører. Det er støttet av flere kjente kryptobørser og er tilgjengelig for handel på mange plattformer, noe som gjør det enkelt å kjøpe og selge.

Videre har Bitcoin Cash en aktiv utviklergemeinskap som kontinuerlig jobber med å forbedre protokollen og implementere nye funksjoner. Dette inkluderer arbeid med skalering, sikkerhet og brukervennlighet.

Det er også verdt å merke seg at Bitcoin Cash har opplevd økt adopsjon i ulike bransjer og regioner. Flere forhandlere og tjenesteleverandører aksepterer Bitcoin Cash som betalingsmiddel, og dette kan bidra til økt etterspørsel og bruksomfang for kryptovalutaen.