Hvordan kjøpe Stellar Lumens (XML)

Stellar (XLM) er en av de absolutt største kryptovalutaene på markedet, og stadig flere investorer flokker seg til denne Stellar.

Du som leser denne artikkelen er antakelig interessert i å lære mer om hvordan du kan kjøpe Stellar Lumens (XLM), og hvor det er best å kjøpe Stellar.

Vi har derfor laget en steg for steg guide som er perfekt for deg som vil kjøpe Stellar på en trygg og enkel måte.

Det er flere kryptobørser der du kan kjøpe Stellar, og vi har valgt å fokusere på de børsene vi mener er de mest seriøse, og der det er enklest å kjøpe denne populære kryptovalutaen.

[easy-pricing-table id=”859″]

Etoro: 78% av retail investorkontoer taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.
Kryptoaktiva er uregulert i enkelte EU-land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Kapitalen din er i fare.

Kjøpe Stellar hos Coinbase

Coinbase er en av de største kryptobørsene i verden, og lar deg kjøpe Stellar med Visa og Mastercard på en enkel og trygg måte.

Du registrerer deg raskt og enkelt hos Coinbase ved å følge vår steg for steg guide, og så fort du er registrert, er du på kort tid i gang med å kjøpe Stellar Lumens.

Slik kjøper du Stellar Lumens hos Coinbase:

  1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe Stellar (XML) hos Coinbase er å registrere deg ved å bruke denne linken. Registreringen går raskt, og i løpet av registreringsprosessen må du bekrefte identiteten din. Det gjør du ved å ta bilde av pass eller førerkort, og sende inn til Coinbase. Coinbase er regulert av amerikanske finansmyndigheter, så det er helt trygt å verifisere seg hos denne kryptobørsen.
  2. Så fort kontoen din er validert, kan du begynne å kjøpe Stellar hos Coinbase. Du kjøper Stellar Lumens enkelt ved å bruke Visa eller Mastercard. Du oppbevarer dine Stellar Lumens i en egen wallet hos Coinbase, og du kan også sende de digitale myntene til andre børser eller overføre til en egen kryptolommebok om du ønsker det.
  3. Når du har kjøpt Stellar Lumens hos Coinbase så har du naturligvis også muligheten til å selge dem igjen. Det er også mulig å ta ut penger fra Coinbase-kontoen din, og overføre pengene til PayPal eller din norske bankkonto.

Kjøpe Stellar hos eToro

Kryptoaktiva er uregulert i enkelte EU-land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Kapitalen din er i fare.

En av de største kryptobørsene som lar deg kjøpe Stellar (XML) er eToro.

eToro er en sosial handelsplass der du kan kjøpe Stellar og en rekke andre kryptovalutaer med Visa, Mastercard og PayPal.

Handelsplassen har over 6 millioner bruker, og tilbyr kjøp av aksjer, valutaer og råvarer i tillegg til kryptovalutaer som Stellar.

eToro har en egen registreringsside for norske brukere, og selve registreringsprosessen går veldig raskt.

Slik kjøper du Stellar hos eToro:

  1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe Stellar (XML) hos eToro er å registrere deg ved å bruke denne linken. Deretter fyller du inn nødvendig info om deg selv før du klikker «Opprett konto».
  2. Når du har fullført registreringen kan du logge inn på handelssiden. Her får du oversikt over kursene på de ulike handelsproduktene. Du må først sette inn penger på eToro-kontoen din, og det gjør du ved å klikke på den blå knappen nederst i menyen til venstre på skjermen
  3. Du kan sette inn penger med Visa, Mastercard eller PayPal, og pengene er på konto med en gang.
  4. Med penger på din eToro-konto kan du begynne å kjøpe Stellar. Du finner kryptovalutaen ved å søke på «XML Stellar». Deretter klikker du på «Trade» for å kjøpe dine første Stellar Lumens.
  5. Du kan oppbevare Stellar hos eToro, overføre det til en annen kryptobørs eller til en kryptolommebok der du kan lagre Stellar trygt.

Etoro: 67% av retail investorkontoer taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.
Cryptoassets er svært flyktige uregulerte investeringsprodukter. Ingen EU-investorbeskyttelse.

Les også: Slik kjøper du bitcoin

Hvorfor kjøpe Stellar Lumens (XML)?

Stellar Lumens er en svært populær kryptovaluta, som støttes av en rekke store finansinstitusjoner og investorer.

Stellar Lumens er kjent for dine gode teknologiske løsninger, og teknologien bruker egne tokens (Lumens) for å gjennomføre transaksjoner.

Transaksjonene er både raske og sikre, og helt desentralisert fra de tradisjonelle banksystemene.

Som investeringsobjekt er Stellar en svært populær kryptovaluta. Stellar er i dag en av de største kryptovalutaene på markedet, og å kjøpe Stellar Lumens kan vise seg å være en svært klok investering i fremtiden.

Samtidig er det greit å være klar over at kryptovalutaer er en volatil valuta med svært store svingninger. Kjøp derfor ikke Stellar for penger du ikke har råd til å tape.

Under kan du se hvordan kursen på Stellar Lumens har utviklet seg siden 2015.