23/01/2022

Hvordan kjøpe Stellar Lumens (XML)

Stellar (XLM) er en av de absolutt største kryptovalutaene på markedet, og stadig flere investorer flokker seg til denne Stellar.

Du som leser denne artikkelen er antakelig interessert i å lære mer om hvordan du kan kjøpe Stellar Lumens (XLM), og hvor det er best å kjøpe Stellar.

Vi har derfor laget en steg for steg guide som er perfekt for deg som vil kjøpe Stellar på en trygg og enkel måte.

Det er flere kryptobørser der du kan kjøpe Stellar, og vi har valgt å fokusere på de børsene vi mener er de mest seriøse, og der det er enklest å kjøpe denne populære kryptovalutaen.

Coinbase Amerikansk kryptobørs
Enormt utvalg av kryptovaluta
  • Brukervennlig plattform
  • Betal med Visa og Mastercard
  • Stort utvalg av kryptovalutaer
Gå til Coinbase
Binance Verdens største kryptobørs
Lave gebyrer og enormt utvalg

Bruk Visa og Mastercard
  • Enkelt å bruke
  • Visa og Mastercard
  • Sikker og trygg børs
Gå til Binance

Kjøpe Stellar hos Coinbase

Coinbase er en av de største kryptobørsene i verden, og lar deg kjøpe Stellar med Visa og Mastercard på en enkel og trygg måte.

Du registrerer deg raskt og enkelt hos Coinbase ved å følge vår steg for steg guide, og så fort du er registrert, er du på kort tid i gang med å kjøpe Stellar Lumens.

Slik kjøper du Stellar Lumens hos Coinbase:

  1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe Stellar (XML) hos Coinbase er å registrere deg ved å bruke denne linken. Registreringen går raskt, og i løpet av registreringsprosessen må du bekrefte identiteten din. Det gjør du ved å ta bilde av pass eller førerkort, og sende inn til Coinbase. Coinbase er regulert av amerikanske finansmyndigheter, så det er helt trygt å verifisere seg hos denne kryptobørsen.
  2. Så fort kontoen din er validert, kan du begynne å kjøpe Stellar hos Coinbase. Du kjøper Stellar Lumens enkelt ved å bruke Visa eller Mastercard. Du oppbevarer dine Stellar Lumens i en egen wallet hos Coinbase, og du kan også sende de digitale myntene til andre børser eller overføre til en egen kryptolommebok om du ønsker det.
  3. Når du har kjøpt Stellar Lumens hos Coinbase så har du naturligvis også muligheten til å selge dem igjen. Det er også mulig å ta ut penger fra Coinbase-kontoen din, og overføre pengene til PayPal eller din norske bankkonto.

Kjøpe Stellar hos Skilling

En av de største kryptobørsene som lar deg kjøpe Stellar (XML) er Skilling.

Hvis du ønsker å kjøpe Stellar uten å eie den faktiske kryptovalutaen, kan du vurdere å kjøpe Stellar som CFD. På handelsplattformen til Skilling kan du enkelt gjøre dette.

Ved å handle Stellar som CFD (Contract for Difference), følger du kursen til Stellar uten å faktisk eie selve valutaen. Dette gjør at du likevel kan dra nytte av prisendringer i Stellar-kursen på samme måte som om du eide den direkte.

Skilling er en plattform rettet mot norske brukere og tilbyr en trygg og enkel registreringsprosess med bruk av BankID.

For å kunne handle Stellar som CFD, må du først opprette en konto hos Skilling.

Registreringsprosessen er sikker og brukervennlig, og når du er registrert kan du begynne å handle Stellar ved hjelp av betalingsmetoder som VISA eller Mastercard.

Stellar CFDer er ideelle for de som ønsker å dra nytte av prisendringer i denne populære kryptovalutaen uten å faktisk eie den.

Les også: Slik kjøper du bitcoin

Hvorfor kjøpe Stellar Lumens (XML)?

Stellar Lumens er en svært populær kryptovaluta, som støttes av en rekke store finansinstitusjoner og investorer.

Stellar Lumens er kjent for dine gode teknologiske løsninger, og teknologien bruker egne tokens (Lumens) for å gjennomføre transaksjoner.

Transaksjonene er både raske og sikre, og helt desentralisert fra de tradisjonelle banksystemene.

Som investeringsobjekt er Stellar en svært populær kryptovaluta. Stellar er i dag en av de største kryptovalutaene på markedet, og å kjøpe Stellar Lumens kan vise seg å være en svært klok investering i fremtiden.

Samtidig er det greit å være klar over at kryptovalutaer er en volatil valuta med svært store svingninger. Kjøp derfor ikke Stellar for penger du ikke har råd til å tape.

Under kan du se hvordan kursen på Stellar Lumens har utviklet seg siden 2015.