20/01/2019

Kjøpe 0x (ZRX)

hvordan kjøpe 0x

Stadig flere kryptovalutaer dukker opp på markedet, og kryptovalutaen 0x (ZRX) er en valuta som stadig flere blir nysgjerrige på. I denne steg for steg guiden vil vi vise deg hvordan du enkelt kan kjøpe 0x. Men først – la oss ta en nærmere titt på hva kryptovalutaen 0x egentlig er.

Dette er Ox (ZRX)

0x er en såkalt åpen protokoll (open protocol) som er designet for å kunne tilby en desentralisert handel. 0x er bygget rundt kryptovalutaen Ethereum sin blokkjede (blockchain), og bruker en protokoll som involverer Ethereum sine smartkontrakter. Teamet bak 0x mener at man i fremtiden vil finne tusenvis av ulike ”tokens” fra Ethereum og at 0x vil kunne tilby en effektiv og trygg måte å veksle disse på. 0x er derfor designet for å skille seg fra både sentraliserte og desentraliserte børser.

Bak 0x står skaperne Will Wallen og Amir Bandeali. Begge har lang erfaring med kryptovaluta, og har studert matematikk og økonomi.

Steg for steg guide til å kjøpe 0x (ZRX)

Les også vår guide til å kjøpe og selge Bitcoin

En stor fordel med 0x er at en av verdens største kryptobørser nå tilbyr denne kryptovalutaen. Dette gjør at du enkelt kan kjøpe 0x ved bruk av bankkort, kredittkort eller ved å overføre penger fra bankkontoen din. I denne guiden viser vi deg hvordan du på en enkel måte kan kjøpe 0x fra en av verdens største kryptobørser: Coinbase.

Steg 1: Det første du må gjøre for å kunne kjøpe 0x er å registrere deg hos Coinbase.com. Dette er en av verdens største handelsplasser for kryptovaluta, og gjør det enkelt å kjøpe de mest kjente valutaene med kredittkort, bankkort eller ved bankoverføring. Registrerer du deg ved å bruke linken over får du i tillegg $10 gratis å handle for når du setter inn $100 første gangen.

Selve registreringsprosessen hos Coinbase er enkel. Husk at du må ha pass eller bankkort tilgjengelig for å identifisere deg underveis. Vi anbefaler pass, som du enkelt tar bilde av med mobilen din og sender inn til Coinbase.

Valideringen av din nye brukerkonto pleier å gå fort, maks noen dager.

Steg 2: Når du har fått validert din nye konto hos Coinbase kan du umiddelbart legge til ditt bankkort eller kredittkort for å begynne å handle 0x (ZRX). Du kan også overføre penger direkte fra din norske bankkonto, men dette tar noen dager. Vi anbefaler derfor å kjøpe valuta fra Coinbase med kort.

Steg 3: Når du har kjøpt dine første 0x vil disse bli tilgjengelig i en egen Wallet hos Coinbase. Denne finner du ved å klikke på ”Accounts”. Ønsker du å veksle tilbake til norske kroner kan du enkelt gjøre dette ved å selge dine 0x og overføre pengene til din norske bankkonto eller til din PayPal-konto.

Mange mener at kryptomarkedet skal stige kraftig i årene som kommer. Å kjøpe 0x kan derfor være en smart investering. Husk imidlertid at kryptomarkedet svinger mye. Handle derfor kun med penger som du har råd til å tape.