11/07/2023

Kjøpe Binance Coin (BNB)

Kryptovalutaen Binance Coin (BNB) har blitt stadig mer populær, og befinner seg per i dag på tredjeplass på Coinmarketcap sin oversikt over de største kryptovalutaene.

Du som har kommet til denne artikkelen har antakelig interessert i å finne ut hvordan du kan kjøpe Binance Coin (BNB), og lære med om denne kryptovalutaen.

Binance Verdens største kryptobørs
Lave gebyrer og stort utvalg

Bruk Visa og Mastercard
 • Enkelt å bruke
 • Betal med Visa og Mastercard
 • Sikker og trygg børs
Gå til Binance

I denne artikkelen ser vi nærmere på hva Binance Coin (BNB) er, og viser deg steg for steg hvordan du går frem til å kjøpe BNB.

Kjøpe Binance Coin hos norsk kryptobørs

Firi er en norsk kryptobørs som tilbyr kjøp av Binance Coin (BNB) og andre kryptovalutaer. En av fordelene med å bruke Firi er at registreringsprosessen er både rask og trygg, og kan gjøres ved hjelp av BankID eller Vipps.

Finanstilsynet har registrert Firi som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta. Målet til selskapet er å gjøre det like enkelt å kjøpe Binance Coin og annen kryptovaluta som det er å kjøpe aksjer og fond. Hos Firi kan du kjøpe en rekke forskjellige valutaer, og det er en av de to største kryptobørsene i Norge.

Registreringsprosessen hos Firi er enkel og består av noen få steg.

1. Først må du registrere deg ved å bruke denne lenken. Som en bonus for å registrere deg, vil du som ny kunde få opptil 200 kroner i kryptovaluta og 55 kroner gratis som du kan bruke til å kjøpe BNB. Du identifiserer deg raskt og trygt med BankID eller Vipps.

2. Når dette er gjort, kan du begynne å kjøpe Binance Coin (BNB) og annen kryptovaluta. Du kan overføre penger til kontoen din direkte fra banken din eller handle direkte med Vipps, Apple Pay Visa eller Mastercard.

Slik kjøper du Binance Coin (BNB) hos verdens største kryptobørs

Hva er vel mer naturlig enn å kjøpe BNB hos verdens største kryptobørs Binance, børsen som oppfant kryptovalutaen i utgangspunktet?

Binance er verdens største kryptobørs, og et glimrende sted å kjøpe både BNB og tusenvis av andre kryptovalutaer.

Som norsk kunde er det enkelt å registrere seg hos Binance, og det tar ikke lang tid bør du kan kjøpe dine første Binance Coins med Visa eller Mastercard.

Steg for steg guide for å kjøpe BNB hos Binance:

 1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe BNB er å registrere deg hos Binance ved å bruke denne lenken. Det tar kun noen minutter å registrere deg. Identiteten din verifiserer du enkelt ved å laste opp kopi av pass og/eller førerkort til Binance. Dette er enkelt og sikkert.
 2. Når du er registrert kan du logge inn på Binance-kontoen din enten på PC eller ved å laste ned mobil-appen som du finner i App Store eller Google Play Store.
 3. Når du har logget inn klikker du må «Buy Now» og velger EUR for å kjøpe BNB.
 4. Du skriver inn kortinformasjonen til ditt Visa eller Mastercard, eller velger SEPA-overføring for overføring fra din norske bankkonto. Du kan også velge å betale med Revolut, om du bruker denne tjenesten fra før.
 5. Så fort du har betalt er dine Binance Coins (BNB) tilgjengelig i BNB-walleten din hos Binance. Du kan lagre dine coins trygt hos Binance, eller du kan velge å overføre dem til en ekstern wallet, f.eks. Binance sin egen Trust-wallet.
 6. Hos Binance kan du også tusenvis av andre kryptovalutaer, og bruke dine BNB til å trade med om du vil det.

Kjøpe Binance Coin hos Coinbase

En annen populær kryptobørs som lar deg kjøpe Binance Coin er Coinbase.

Å kjøpe Binance Coin (BNB) hos Coinbase kan være en smart investeringsbeslutning av flere grunner. Først og fremst er Coinbase en anerkjent og pålitelig plattform, som gir deg trygghet og sikkerhet når du handler kryptovalutaer. Som en av verdens ledende kryptobørser, har Coinbase et bredt brukergrunnlag og høy likviditet, som gjør det enklere å kjøpe og selge Binance Coin.

Ved å kjøpe BNB hos Coinbase får du fordelen av reduserte handelsebyrer på Binance-plattformen.

Binance Coin har vist seg å være en stabil og suksessrik kryptovaluta med betydelig verdistigning over tid. Med Binance som en veletablert og populær kryptobørs, har BNB potensial for videre vekst og utvikling.

Ved å kjøpe Binance Coin hos Coinbase får du også tilgang til en brukervennlig lommebok og solide sikkerhetstiltak for å beskytte dine digitale eiendeler.

Slik går du frem for å kjøpe Binance Coin hos Coinbase:

 1. Opprett en Coinbase-konto: Gå til Coinbase-nettsiden og registrer deg for å opprette en konto. Følg instruksjonene for å bekrefte kontoen din og fullføre registreringsprosessen.
 2. Verifiser kontoen din: For å øke grensene for handel og uttak må du fullføre identitetsverifiseringen på Coinbase. Følg instruksjonene for å bekrefte identiteten din i samsvar med Coinbase’s retningslinjer.
 3. Legg til betalingsmetode: Legg til en betalingsmetode på Coinbase, for eksempel kreditt-/debetkort eller bankkonto, og bekreft den.
 4. Kjøp Binance Coin (BNB): Naviger til handelsplattformen på Coinbase, søk etter Binance Coin (BNB) og velg ønsket handelspar, for eksempel BNB/USD. Angi beløpet du ønsker å investere, og bekreft kjøpet.

Hva er Binance Coin (BNB)?

Binance Coin (BNB) er, som navnet tilsier, Binance sin egen kryptovaluta. BNB så dagens lys i 2017, da Binance ville forsøke en alternativ metode for å innhente finansiering for å starte det som i dag er verdens største kryptobørs.

I stedet for å utstede aksjer til sine investorer valgte Binance å lage sin egen kryptovaluta som de gav til sine investorer. Resten er historie, for i dag er Binance Coin ansett som verdens tredje største kryptovaluta, kun slått av Bitcoin og Ethereum.

Etterspørselen og verdien av BNB har økt vanvittig de siste årene, og verdien styrkes av at Binance har lovet å «burne», altså tilintetgjøre, BNB tilsvarende 20 % av Binance sin profitt i hvert kvartal. Siden stadig flere BNB tas ut av sirkulasjon er dette bra for verdien til de gjenværende myntene som fortatt er i sirkulasjon. Dette igjen kan være en god nok grunn til å kjøpe Binance Coin (BNB) som en god investering for fremtiden.

Skal du investere i kryptovaluta er det mange gode grunner til å ha BNB som en del av porteføljen. BNB vil f.eks. være en naturlig del av en portefølje bestående av Ethereum og Bitcoin, rett og slett fordi de tre kryptovalutaene opererer på ulike blokkjeder.

Når du kjøper Binance Coin (BNB) er det imidlertid viktig å huske på at kryptovaluta er volatilt, og at denne aktivaklassen fortsatt er ny og relativt umoden. Selv om vi har sett sterk verdiøkning på BNB de siste årene er det umulig å spå hva som skjer i fremtiden. Det er derfor viktig at du ikke kjøper Binance Coin med penger du ikke har råd til å tape.

Hvorfor kjøpe Binance Coin i 2023?

Å kjøpe Binance Coin (BNB) i 2023 kan være en smart investeringsbeslutning av flere grunner. Først og fremst er Binance Coin tilknyttet Binance, en av verdens største og mest anerkjente kryptobørser. Binance har et stort brukergrunnlag og høy likviditet, noe som gir deg enklere tilgang til handel med BNB.

Binance Coin har allerede etablert seg som en av de mest suksessrike kryptovalutaene på markedet. I tillegg til å være en betalingsmetode for handelsgebyrer på Binance, har BNB også blitt utviklet som drivstoff for Binance-økosystemet. Dette betyr at BNB kan gi deg tilgang til eksklusive tjenester, inkludert deltakelse i token-lanseringer og reduserte gebyrer.

I 2023 kan Binance fortsette å utvide sitt økosystem og introdusere nye tjenester og funksjoner. Dette kan øke etterspørselen etter BNB og potensielt bidra til verdistigning.

I tillegg til økosystemets vekst, kan Binance Coin også dra nytte av den generelle veksten i kryptomarkedet. Med økende interesse for kryptovalutaer og institusjonell adopsjon, kan etterspørselen etter BNB øke ytterligere.