Kjøpe Binance Coin (BNB)

Kryptovalutaen Binance Coin (BNB) har blitt stadig mer populær, og befinner seg per i dag på tredjeplass på Coinmarketcap sin oversikt over de største kryptovalutaene.

Du som har kommet til denne artikkelen har antakelig interessert i å finne ut hvordan du kan kjøpe Binance Coin (BNB), og lære med om denne kryptovalutaen.

Kaupang Norsk kryptobørs
Kjøp BNB fra norsk kryptobørs

Lisens fra Finanstilsynet
 • Enkel verifisering med BankID
 • Meget trygt og sikkert
Gå til Kaupang
Binance Verdens største kryptobørs
Kjøp BNB med lave gebyrer

Betal med Visa/Mastercard
 • Enormt utvalg
 • Trygg lagring
Gå til Binance

Etoro: 78% av retail investorkontoer taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.
Kryptoaktiva er uregulert i enkelte EU-land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Kapitalen din er i fare.

I denne artikkelen ser vi nærmere på hva Binance Coin (BNB) er, og viser deg steg for steg hvordan du går frem til å kjøpe BNB.

Slik kjøper du Binance Coin (BNB) hos verdens største kryptobørs

Hva er vel mer naturlig enn å kjøpe BNB hos verdens største kryptobørs Binance, børsen som oppfant kryptovalutaen i utgangspunktet?

Binance er verdens største kryptobørs, og et glimrende sted å kjøpe både BNB og tusenvis av andre kryptovalutaer.

Som norsk kunde er det enkelt å registrere seg hos Binance, og det tar ikke lang tid bør du kan kjøpe dine første Binance Coins med Visa eller Mastercard.

Steg for steg guide for å kjøpe BNB hos Binance:

 1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe BNB er å registrere deg hos Binance ved å bruke denne lenken. Det tar kun noen minutter å registrere deg. Identiteten din verifiserer du enkelt ved å laste opp kopi av pass og/eller førerkort til Binance. Dette er enkelt og sikkert.
 2. Når du er registrert kan du logge inn på Binance-kontoen din enten på PC eller ved å laste ned mobil-appen som du finner i App Store eller Google Play Store.
 3. Når du har logget inn klikker du må «Buy Now» og velger EUR for å kjøpe BNB.
 4. Du skriver inn kortinformasjonen til ditt Visa eller Mastercard, eller velger SEPA-overføring for overføring fra din norske bankkonto. Du kan også velge å betale med Revolut, om du bruker denne tjenesten fra før.
 5. Så fort du har betalt er dine Binance Coins (BNB) tilgjengelig i BNB-walleten din hos Binance. Du kan lagre dine coins trygt hos Binance, eller du kan velge å overføre dem til en ekstern wallet, f.eks. Binance sin egen Trust-wallet.
 6. Hos Binance kan du også tusenvis av andre kryptovalutaer, og bruke dine BNB til å trade med om du vil det.

Kjøpe Binance Coin med Visa, Mastercard eller PayPal hos eToro

Kryptoaktiva er uregulert i enkelte EU-land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Kapitalen din er i fare.

En annen stor handelsplass der du kan kjøpe Binance Coin er hos eToro.

eToro er en av verdens største handelsplasser, og en sosial handelsplass der du kan følge andre tradere, og også kopiere porteføljene deres.

I tillegg til aksjer, valuta og andre finansielle instrumenter, lar eToro deg kjøpe en rekke av de mest populære kryptovalutaene, og du kan naturligvis også kjøpe Binance Coin (BNB) hos eToro.

Steg for steg guide til å kjøpe BNB hos eToro:

 1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe Binance Coin (BNB) hos eToro er å registrere deg ved å bruke denne linken. Du trenger ikke å verifisere identiteten din for å begynne å handle, men når du skal ta ut penger fra kontoen din må du sende inn kopi av pass eller førerkort for å verifisere deg, en helt vanlig prosess hos kryptobørsene.
 2. Så fort du er registrert, kan du sette inn penger på eToro-kontoen din som du kan bruke til å kjøpe BNB. Du kan bruke Visa, Mastercard eller PayPal som betalingsmetode.
 3. For å begynne å kjøpe Binance Coin velger du «Trade Markets» og «Crypto» fra høyremenyen hos eToro, eller bruker søkefeltet til å søke opp BNB. Så fort du har kjøpt dine første coins blir dine BNB trygt oppbevart på en egen wallet hos eToro, og her kan du også følge verdien og kursutviklingen din.

Etoro: 78% av retail investorkontoer taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.
Cryptoassets er svært flyktige uregulerte investeringsprodukter. Ingen EU-investorbeskyttelse.

Hva er Binance Coin (BNB)?

Binance Coin (BNB) er, som navnet tilsier, Binance sin egen kryptovaluta. BNB så dagens lys i 2017, da Binance ville forsøke en alternativ metode for å innhente finansiering for å starte det som i dag er verdens største kryptobørs.

I stedet for å utstede aksjer til sine investorer valgte Binance å lage sin egen kryptovaluta som de gav til sine investorer. Resten er historie, for i dag er Binance Coin ansett som verdens tredje største kryptovaluta, kun slått av Bitcoin og Ethereum.

Etterspørselen og verdien av BNB har økt vanvittig de siste årene, og verdien styrkes av at Binance har lovet å «burne», altså tilintetgjøre, BNB tilsvarende 20 % av Binance sin profitt i hvert kvartal. Siden stadig flere BNB tas ut av sirkulasjon er dette bra for verdien til de gjenværende myntene som fortatt er i sirkulasjon. Dette igjen kan være en god nok grunn til å kjøpe Binance Coin (BNB) som en god investering for fremtiden.

Skal du investere i kryptovaluta er det mange gode grunner til å ha BNB som en del av porteføljen. BNB vil f.eks. være en naturlig del av en portefølje bestående av Ethereum og Bitcoin, rett og slett fordi de tre kryptovalutaene opererer på ulike blokkjeder.

Når du kjøper Binance Coin (BNB) er det imidlertid viktig å huske på at kryptovaluta er volatilt, og at denne aktivaklassen fortsatt er ny og relativt umoden. Selv om vi har sett sterk verdiøkning på BNB de siste årene er det umulig å spå hva som skjer i fremtiden. Det er derfor viktig at du ikke kjøper Binance Coin med penger du ikke har råd til å tape.