Kjøpe Bitcoin med PayPal

kjøpe bitcoin med paypal

Bitcoin er den mest kjente kryptovalutaen, og er virkelig i vinden om dagen. Det siste året har verdien av bitcoin økt med flere 1000 prosent, og stadig flere kaster seg nå på Bitcoin-bølgen som investeringsmulighet. Ingen vet hva Bitcoin vil være verdt i fremtiden, men det som virker sikkert er at Bitcoin er en digital valuta som ikke vil forsvinne.

Den enkleste måten å kjøpe Bitcoins på er med kredittkort på de store internasjonale Bitcoin-børsene.

[easy-pricing-table id=”830″]

For deg som ønsker en enkel måte å kjøpe Bitcoin med kredittkort, debetkort eller ved overføring fra bank så anbefaler vi den norske børsen MiraiEx. Dette er seriøs aktør som tar deg verifisere kontoen din med Bank-ID, og som har lisens fra Finanstilsynet. Selv om denne børsen ikke tar deg handle Bitcoin direkte med PayPal, så foretrekker mange en norsk børs.

Ønsker du imidlertid å kjøpe bitcoin med PayPal så har du muligheten til å gjøre dette ved å følge våre steg under. Det hele er både raskt og trygt hos den seriøse handelsplassen eToro.

Kjøp Bitcoin med PayPal hos eToro

Det er imidlertid mange som ikke ønsker å gi ut kredittkortopplysningene sine når de kjøper Bitcoin. For mange er PayPal den tryggeste måten å handle på over nettet.

Det er imidlertid få Bitcoin-børser som lar deg kjøpe Bitcoin med Paypal. Men dersom du ønsker å kjøpe Bitcoin og annen kryptovaluta med PayPal så er det faktisk mulig. Det store handelsnettstedet eToro.com lar deg nemlig kjøpe både bitcoin og annen kryptovaluta med PayPal. eToro aksepterer både betaling med kredittkort (Visa og Mastercard) samt Paypal og bankoverføring.

eToro er en sosial handelsplass der du kan følge andre tradere, og også kopiere deres handler. Dermed en eToro en genial børs for deg som en nybegynner, og vil kjøpe bitcoin med PayPal på en enkel måte.

Det er enkelt å komme i gang, og du får full oversikt over kryptobeholdningen din ved å laste ned eToro sin egen app i AppStore eller Google Play Store.

Før kunne du kun kjøpe bitcoin som CFD hos eToro. Dette er et komplisert finansielt instrument der du ikke eier faktiske kryptomynter, men kjøper en kontrakt basert på den underliggende kursen. I dag er det heldigvis mulig å kjøpe ekte bitcoin og annen kryptovaluta hos eToro, og dette har blitt en av verdens mest populære handelsplasser for deg som vil kjøpe bitcoin med PayPal.

eToro.com gir deg altså muligheten til å kjøpe Bitcoin og en rekke andre kryptovalutaer med PayPal. Per i dag tilbyr eToro følgende kryptovalutaer:

  • Bitcoin (BTC)
  • Litecoin (LTC)
  • Dash
  • Bitcoin Cash (BYH)
  • Ethereum (ETH)
  • Ethereum Classic (ETC)
  • Ripple (XRP)

For deg som ikke har tid til å følge med på den daglige kursutviklingen så har eToro også opprettet en kryptoportefølje som du kan investere i. Denne porteføljen styres av eToro din egen investeringsgruppe og gir deg muligheten til å investere i en diversifisert portefølje med flere ulike kryptovalutaer. I tillegg gir eToro deg muligheten til å kopiere andre tradere, slik at kontoen din automatisk gjør de samme investeringen som traderen du kopierer gjør. Hos eToro finner du en egen liste over alle tradere hvor du kan se hvordan de ulike traderne har gjort det den siste måneden eller det siste året.

67% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.

Kryptoinvesteringer er svært ustabile uregulerte investeringsprodukter. Ingen EU-investorbeskyttelse.

Slik går du frem for å hande Bitcoin og annen kryptovaluta med Paypal hos eToro

  1. Registrer deg hos eToro.com. Registreringsprosessen er enkel, og når du har registrert din konto kan du legge inn ditt betalingskort eller koble opp PayPal som betalingsmiddel.
  2. Når du er klart til å begynne å handle så finner du oversikt over de ulike kryptovalutaene du kan kjøpe i dashboardet til høyre under «Trade Markets» og «Crypto». Deretter er det bare å kjøpe og selge.
  3. Dersom du vil ta ut pengene dine fra eToro, kan du gjøre dette direkte til din PayPal konto. Før du kan ta ut penger må du imidlertid verifisere din konto, noe som blant annet innebærer at du må sende inn din legitimasjon.

Les også vår artikkel om kjøp og salg av Bitcoin

 

eToro er en plattform med flere aktiva som tilbyr både investering i aksjer og kryptoaktiver, samt handel med CFDer.

Kryptoaktiva er uregulert i enkelte EU-land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Kapitalen din er i fare.

Vær oppmerksom på at CFD-er er komplekse instrumenter og har stor risiko for å miste penger raskt pga leverage. 68% av detaljistinvestorkontoer taper penger ved handel med CFD-er med denne leverandøren. Du burde vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Cryptoassets er flyktige instrumenter som kan svinge mye i en svært kort tidsramme og derfor er ikke passende for alle investorer. Annet enn via CFDer, er handel med cryptoassets uregulert og overvåkes derfor ikke av noe EU-regelverk.