Kjøpe Bitcoin med PayPal

kjøpe bitcoin med paypal

Bitcoin er den mest kjente kryptovalutaen, og er virkelig i vinden om dagen. Det siste året har verdien av bitcoin økt med flere 1000 prosent, og stadig flere kaster seg nå på Bitcoin-bølgen som investeringsmulighet. Ingen vet hva Bitcoin vil være verdt i fremtiden, men det som virker sikkert er at Bitcoin er en digital valuta som ikke vil forsvinne.

Den enkleste måten å kjøpe Bitcoins på er med kredittkort på de store internasjonale Bitcoin-børsene. Det er imidlertid mange som ikke ønsker å gi ut kredittkortopplysningene sine når de kjøper Bitcoin. For mange er PayPal den tryggeste måten å handle på over nettet. Det er imidlertid få Bitcoin-børser som lar deg kjøpe Bitcoin med Paypal. Men dersom du ønsker å kjøpe Bitcoin og annen kryptovaluta med PayPal så er det faktisk mulig. Det store handelsnettstedet eToro.com lar deg nemlig investere i mange ulike typer kryptovaluta. eToro aksepterer både betaling med kredittkort (Visa og Mastercard) samt Paypal og bankoverføring.

Dersom du vurderer å kjøpe Bitcoin eller annen kryptovaluta med PayPal hos eToro er det imidlertid viktig å være klar over at du i utgangspunktet ikke kjøper faktiske kryptomynter. eToro er en handelsplass der du handler CDFer (Contract for Difference). Dette betyr kort fortalt at du investerer i kursen til kryptovaluta, et slags veddemål på om krusen på en gitt kryptovaluta vil gå opp eller ned i fremtiden. Dette er imidlertid egentlig ikke noe særlig annerledes enn å kjøpe vanlig Bitcoin eller annen kryptovaluta. Dersom en valuta stiger med f.eks. 20 % vil din investering hos eToro gjøre det samme. Å handle krypto på eToro kan derfor passe for deg som ikke er så opptatt av å faktisk eie “fysisk” kryptovaluta, men som er mer interessert i å ta del i prisstigningene (og prisfallene), og å gjøre fortjeneste der du kan.

eToro arbeider med en løsning der du kan opprette en vanlig wallet for kryptovaluta og faktisk kjøpe ekte kryptomynter. Denne løsningen forventes å være klar tidlig i 2018.

eToro.com gir deg altså muligheten til å kjøpe både Bitcoin og en rekke andre kryptovalutaer med PayPal. Per i dag tilbyr eToro følgende kryptovalutaer:

  • Bitcoin (BTC)
  • Litecoin (LTC)
  • Dash
  • Bitcoin Cash (BYH)
  • Ethereum (ETH)
  • Ethereum Classic (ETC)
  • Ripple (XRP)

For deg som ikke har tid til å følge med på den daglige kursutviklingen så har eToro også opprettet en kryptofond som du kan investere i. Dette fondet styres av eToro din egen investeringsgruppe og gir deg muligheten til å investere i en diversifisert portefølje med flere ulike kryptovalutaer. I tillegg gir eToro deg muligheten til å kopiere andre tradere, slik at kontoen din automatisk gjør de samme investeringen som traderen du kopierer gjør. Hos eToro finner du en egen liste over alle tradere hvor du kan se hvordan de ulike traderne har gjort det den siste måneden eller det siste året.

Slik går du frem for å hande Bitcoin og annen kryptovaluta med Paypal hos eToro

  1. Registrer deg hos eToro.com. Registreringsprosessen er enkel, og når du har registrert din konto kan du legge inn ditt betalingskort eller koble opp PayPal som betalingsmiddel.
  2. Når du er klart til å begynne å handle så finner du oversikt over de ulike kryptovalutaene du kan kjøpe i dashboardet til høyre under «Trade Markets» og «Crypto». Deretter er det bare å kjøpe og selge.
  3. Dersom du vil ta ut pengene dine fra eToro, kan du gjøre dette direkte til din PayPal konto. Før du kan ta ut penger må du imidlertid verifisere din konto, noe som blant annet innebærer at du må sende inn din legitimasjon.

Les også vår artikkel om kjøp og salg av Bitcoin

Husk at CFD er et giret produkt. Å handle med CFD-er kan føre til tap som overstiger din opprinnelige investering og passer ikke for alle. Vær sikker på at du har forstått hvilken risiko det innebærer.