11/07/2023

Kjøpe Dash

Coinbase Amerikansk kryptobørs
Enormt utvalg av kryptovaluta
 • Brukervennlig plattform
 • Betal med Visa og Mastercard
 • Stort utvalg av kryptovalutaer
Gå til Coinbase
Binance Verdens største kryptobørs
Lave gebyrer og enormt utvalg

Bruk Visa og Mastercard
 • Enkelt å bruke
 • Visa og Mastercard
 • Sikker og trygg børs
Gå til Binance

Selv om Bitcoin får mye av oppmerksomheten i media, så begynner stadig flere å få øynene opp for kryptovalutaen Dash. Dash er per nå den sjette største kryptovalutaen på markedet, og har hatt en eventyrlig verdistigning det siste året. Du som leser denne artikkelen har fått med deg dette, og har lyst til å vite hvordan kan kjøpe Dash. Å kjøpe Dash er ikke like rett frem som å kjøpe Bitcoin, men dersom du følger vår steg for steg guide under så vil du i løpet ha kort tid ha investert i dine første Dash, og kan bli med på en forhåpentlig eventyrlig reise videre.

Les også vår guide til å kjøpe og selge bitcoin

Steg for steg guide til å kjøpe Dash

Den enkleste måten å kjøpe Dash på er hos verdens største kryptobørs Binance.

Slik går du frem for å kjøpe Dash hos Binance:

 1. Opprett en konto hos Binance: Besøk Binance-nettsiden og opprett en konto ved å følge registreringsprosessen. Du må fylle ut nødvendig informasjon og verifisere identiteten din, i samsvar med Binance sine retningslinjer.
 2. Sikre kontoen: Etter at kontoen din er opprettet, anbefales det sterkt å aktivere tofaktorautentisering (2FA) for å øke sikkerheten på kontoen din. Dette gir en ekstra lag av beskyttelse mot uautorisert tilgang.
 3. Verifiser kontoen din: Binance tilbyr forskjellige nivåer for konto verifisering. For å øke grensene for handel og uttak, kan du fullføre verifiseringsprosessen. Dette innebærer vanligvis å laste opp identifikasjonsdokumenter og gjennomgå en verifiseringsprosess.
 4. Finansier kontoen din: Sett inn midler på Binance-kontoen din ved å overføre kryptovaluta eller fiat-valuta (avhengig av tilgjengeligheten på Binance). Følg instruksjonene på Binance-plattformen for å fullføre innskuddet.
 5. Kjøp Dash (DASH): Når midlene dine er på plass, kan du søke etter DASH i handelsseksjonen på Binance. Finn DASH-handelspar (for eksempel DASH/BTC eller DASH/ETH) og plasser en kjøpsordre med ønsket pris og mengde Dash du ønsker å kjøpe.
 6. Sikker lagring: Etter at du har kjøpt Dash, er det viktig å sikre dine kryptoaktiva. Du kan velge å lagre Dash på Binance-kontoen din, men det anbefales å bruke en sikker lommebok (wallet) for å ha full kontroll over dine private nøkler og sikkerheten til Dash-tokens.

Hva er Dash?

Dash er en kryptovaluta ikke ulikt andre kryptovalutaer. Det er en form for digitale penger som du kan sende over internett til en venn eller til andre uten at banken er mellommann.

Dash ble lansert i 2014, og er per nå den sjette største kryptovalutaen i verden regnet etter markedsverdi. Dash er på mange måter en bedre versjon av Bitcoin, og har løst mange av problemene som Bitcoin sliter med. Det er raskere å overføre Dash enn mange andre kryptovalutaer – en transaksjon blir bekreftet i løpet av bare 10 minutter. Samtidig er overføringsgebyrene veldig lave med Dash. Der Bitcoin tar rundt 6 dollar i gebyr tar Dash bare 0,4 dollar.

Som du har sett over er det relativt enkelt å kjøpe Dash, og stadig flere nettbutikker aksepterer Dash som betalingsmiddel. Som investering har Dash vist seg å være lukrativt. Det er imidlertid vanskelig å vite hvordan kursutviklingen til Dash vil se ut i fremtiden. Du som ønsker å kjøper Dash må derfor være klar over at kryptovaluta er en volatil valuta, og at du aldri bør investere mer penger enn du har råd til å tape.

Bør jeg kjøpe Dash i 2023?

Å investere i Dash (DASH) i 2023 kan være attraktivt av flere årsaker. Her er noen grunner til å vurdere å kjøpe Dash i det kommende året:

 1. Etablering og historisk ytelse: Dash er en av de eldste kryptovalutaene og har etablert seg som en betydelig aktør i kryptomarkedet. Med en solid historikk og en etablert brukerbase har Dash vist seg å være en pålitelig kryptovaluta med en stabil prisutvikling over tid.
 2. Fokus på raskere transaksjoner: Dash har implementert funksjoner som Masternodes og InstantSend, som muliggjør øyeblikkelige og private transaksjoner. Dette gir Dash en konkurransefortrinn i forhold til andre kryptovalutaer når det gjelder transaksjonshastighet og brukervennlighet.
 3. Aktivt utviklingsteam: Dash har et dedikert utviklingsteam som jobber kontinuerlig med å forbedre protokollen og legge til nye funksjoner. Dette inkluderer arbeidet med å introdusere ChainLocks for å styrke nettverkssikkerheten og åpne opp for flere bruksområder gjennom partnerskap og integrasjoner.
 4. Utbredt adopsjon: Dash har oppnådd betydelig adopsjon som betalingsmiddel i forskjellige bransjer og regioner over hele verden. Den blir akseptert av et økende antall forhandlere og tjenesteleverandører, noe som bidrar til økt etterspørsel og anvendelighet for Dash.
 5. Potensial for videre vekst: Med det økende fokuset på kryptovalutaer og blockchain-teknologi, samt økt aksept og interesse fra institusjonelle investorer, kan Dash oppleve en økning i etterspørsel og dermed potensiell verdiøkning i 2023.