Kjøpe Decentraland (MANA)

Å kjøpe Decentraland (MANA) er lettere enn du tror. Bare følg vår enkle guide, så kommer du i gang på kort tid.

[easy-pricing-table id=”1124″]

Etoro: 78% av retail investorkontoer taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.
Kryptoaktiva er uregulert i enkelte EU-land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Kapitalen din er i fare.

Decentraland er et spennende prosjekt. Det er en virtuell verden, et metavers, hvor alle kan kommunisere, spille spill, utforske og til og med kjøpe og eie virtuelt land. Decentraland har vokst enormt i popularitet og teamet bak har også blitt mye større. De har sett en solid fremgang når det gjelder både popularitet og spillfunksjoner.

Decentraland har fått mye pressedekning både fra virtuelle spillentusiaster og fra institusjonelle investorer som vil ri på den potensielle veksten til metaversen. At verdenen stadig utvides og har en voksende fanskare kan gjøre Decentraland til en attraktiv investering.

Les videre for å finne de beste markedsplassene for å kjøpe Decentraland.

Kjøpe Decentraland med Visa eller Mastercard

En av de letteste metodene å kjøpe Decentraland på er ved å skaffe seg en konto hos eToro og bruke Visa eller Mastercard. Vi viser deg hvordan.

eToro er blant de mest populære og største online markedsplassene for handel med kryptovalutaer, og her kan man kjøpe og selge Decentraland og mange andre store kryptovalutaer.

eToro er ukomplisert å bruke og man kan få inspirasjon og gjøre det samme som andre flinke tradere gjennom deres sosiale plattform. Og dersom du selv er en dyktig trader, har du muligheten til å tjene litt ekstra når andre kopierer deg. eToro har også et brukervennlig grensesnitt som man ikke trenger å være proff for å forstå.

Slik kjøper du Decentraland (MANA) hos eToro:

 1. Bruk denne lenken for å registrere deg hos eToro. Du kan opprette et brukernavn og et passord ved help av e-post eller du kan registrere deg ved hjelp av din eksisterende Facebook-, Apple- eller Googlekonto.
 2. Når registreringen er fullført må du overføre penger til kontoen din ved hjelp av ditt Visakort, MasterCard, PayPal og noen andre betalingsmetoder.
 3. Ingen verifikasjon er nødvendig for å starte handel med kryptovaluta, men verifikasjon er nødvendig for å ta penger ut fra din konto hos eToro.
 4. Valutaene kan oppbevares trygt hos eToro. Du kan også sende dine aktiva til din online lommebok.

Kjøpe Decentraland (MANA) hos norsk kryptobørs

For mange kan det føles både enklest og tryggest å kjøpe Decentraland og andre kryptovaluta fra en norsk handelsplattform.

Kaupang er norsk handelsplattform som ble stiftet i 2017. Siden da har Kaupang utviklet seg til en anerkjent norsk handelsplattform for kryptovaluta.

Kaupang lar deg kjøpe og selge kryptovaluta raskt og enkelt døgnet rundt. Det er både enkelt å registrere seg og å overføre penger direkte fra norsk konto.

For å handle hos Kaupang må du skaffe deg en wallet (elektronisk lommebok). Det tar ikke langt tid å opprette en slik lommebok, og hvordan du gjør det skal vi forklare i punkt 4 under. Hander du hos Kaupang blir du ikke belastet noen gebyrer for kjøp, men en mindre transaksjonskostnad hver gang du sender kryptovalutaer til din digitale lommebok.

Slik går du fram for å kjøpe Decentraland (MANA) hos Kaupang:

 1. Først må du registrere deg. Dersom du er ny bruker kan du få en bonus på opptil 200 kroner ved å bruke denne lenken. Du må verifisere deg ved hjelp av BankID. Dette for å ivareta sikkerheten på nettstedet.
 2. Etter at registeringsprosessen er fullført kan du kjøpe Decentraland og andre kryptoaktva trygt og enkelt. Betaling skjer via overførsel direkte fra din bankkonto i norsk bank. Det er ikke nødvendig med innlogging i din nettbank for overførsel av midler til din konto hos Kaupang, dette skjer automatisk.
 3. Ved kjøp av Decentraland hos Kaupang må du oppgi adressen til din elektroniske lommebok. Om du ikke allerede har en slik lommebok, følger bare steg 4 under slik at du kan oppbevare dine Decentraland og andre kryptoaktiva på en sikker måte.
 4. Slik oppretter du en elektronisk lommebok: Det er anbefalt å opprette en kryptolommebok via https://www.exodus.io/download. Exodus sin lommebok er sikker og trygg måte å oppbevare dine kryptovaluter på, og det er mye mer sikkert å oppbevare det der enn hos en kryptobørs. Etter at lommeboken din er opprettet hos Exodus får du en unik Decentraland-adresse som du kopierer og limer inn på Kaupang sitt nettsted. Da blir dine mynter sendt sendt automatisk til din wallet (lommebok).

Les også vår guide til å kjøpe bitcoin

Slik kjøper du Decentraland (MANA) hos verdens største kryptobørs

Vi anbefaler å bruke en stor og anerkjent børs når du skal handle med kryptovalutaer. Binance er en av de travelste børsene i verden og den største når det gjelder daglig handelsvolum av kryptovalutaer.

 1. For å komme i gang med å kjøpe Decentraland (MANA) hos Binance må du registrere deg. Dette kan du gjøre ved å registrere deg med denne linken. Selve registreringsprosessen er gjort på bare få minutter.
 2. Etter registrering logger du deg inn på din konto din og finner “kjøp nå”-knappen (BUY NOW). Så er det bare å søke fram MANA i oversikten over kryptovalutaer og velger ditt ønskede investeringsbeløp. Du kan betale med flere typer kort, blant annet Visakort eller Mastercard.
 3. Dine MANA kan du oppbevare i din wallet hos Binance, eller de kan overføres til din elektroniske lommebok. Du kan også overføre de til en annen børs om du ønsker det
 4. Det er også muligheter for å utveksle med dine MANA med flere andre kryptovalutaer hos Binance.

Hva er Decentraland (MANA)?

Decentraland gameplay går inn under kategorien «kryptospill». Decentraland er et metavers, en virtuell verden, hvor alle kan utforske, kommunisere, spille spill og eie virtuelt land. Decentraland har som mål å stimulere et globalt nettverk av brukere som driver en delt virtuell verden.

Decentraland er et metavers, som alle kan bli med på. MANA er det opprinnelige tokenet til Decentraland og fungerer som penger inne i metaverset. MANA brukes når man kjøper land eller tilleggsfunksjoner for avataren sin.

Slike kryptospill og virituelle verdener har ikke bare blitt populære blant spillentusiaster de siste årene, men også blant kjendiser, markedsførere og investorer.

Decentraland (MANA) Prisutvikling

I 2017 var prisen for en MANA $ 0.024. Den nåværende prisen (januar 2022) er omtrent 2,5 dollar. Det betyr at tidlige og langsiktige eiere har tjent over 100 ganger sin første investering. Dette må kalles en solid avkastning! Husk likevel at tidligere prisutvikling ikke er noen garanti for fremtidige gevinster.

Prisutviklingen til Decentraland (MANA)

Hva bør jeg tenke på når jeg skal kjøpe Decentraland (MANA)?

Her er noen av de viktigste tingene du bør tenke på dersom du tenker på å investere i Decentraland (MANA) eller andre risikable kryptovaluta:

 • Velg en trygg kryptobørs. Vi anbefaler store og anerkjente kryptobørser som eToro, Kaupang eller Binance
 • Som alle andre kryptoeiendeler må du forvente at Decentraland vil svinge i verdi.
 • Historisk prisutvikling og gevinst er ingen garanti for fremtidig utvikling. I ytterste konsekvens kan alle pengene som man har invstert gå tapt. Derfor bør man ikke kjøpe Decentraland for penger som man ikke har råd til å miste.
 • Informasjonen på dette nettstedet er ikke investeringsråd.