28/01/2021

Kjøpe Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (Doge) er en svært popluær kryptovaluta, som har økt kraftig i verdi de siste årene.

Etter at Elon Musk gikk ut å støttet dogecoin på Twitter har kursen på kryptovalutaen gått kraftig opp, og du som leser denne artikkelen vil antakelig vite hvordan du kan kjøpe dogecoin (doge) på en rask og trygg måte.

Vi har derfor laget en steg-for-steg guide til hvordan du kan enkelt kan kjøpe dogecoin på de største kryptobørsene, og følger du våre guider kan du eie dogecoin på få minutter.

Binance Verdens største kryptobørs
Lave gebyrer og stort utvalg

Bruk Visa og Mastercard
 • Enkelt å bruke
 • Betal med Visa og Mastercard
 • Sikker og trygg børs
Gå til Binance

Kjøpe Dogecoin hos norsk børs med BankID/VIPPS

Den tryggeste og enkleste måten å kjøpe Dogecoin på her hos den norske krytobørsen Firi. Firi har over 400 000 fornøyde norske kunder, og tilbyr trygg handel av noen av de mest populære kryptovalutaene.

Hos Firi registrerer du deg på få minutter, og bruker du registreringskoden vår så får du også 55 kroner gratis som du kan kjøpe Dogecoin for.

Slik går du frem for å kjøpe Dogecoin hos Firi:

 1. Registrerer deg på få minutter med Vipps med å bruke denne lenken.
 2. Deretter verifiserer du kontoen din raskt og enkelt med BankID
 3. Du kan nå kjøpe Dogecoin raskt og trygt med Vipps, Visa, Mastercard eller bankoverføring.

Kjøpe Dogecoin (DOGE) hos verdens største kryptobørs

Binance er en av de største kryptobørsene i verden, og dette er en svært populær handelsplass der du kan kjøpe Dogecoin og en rekke andre kryptovalutaer.

Binance lar deg kjøpe Dogecoin med Visa og Mastercard, og det tar kort tid å komme i gang.

Du registrerer deg enkelt hos Binance, og du kan begynne å kjøpe Dogecoin uten å måtte verifisere kontoen din først.

Slik kjøper du Dogecoin (DOGE) hos Binance:

1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe dogecoin hos Binance er å registrere deg ved å bruke denne linken.
2. Selve registreringsprosessen går på kun noen minutter, og uten verifisering så kan du kjøpe dogecoin for inntil 2500 kroner.
3. Så fort du er registrert kan du logge inn på kontoen din og klikke «BUY NOW». Deretter leter du frem DOGE i listen over kryptovalutaer, og velger hvor mye du vil kjøpe for. Du skriver inn kortinformasjonen din og kjøper dogecoin raskt og enkelt.
4. Dine dogecoins kan du oppbevare i din wallet hos Binance, eller du kan overføre dem til en annen børs eller kryptolommebok.
5. Du har også muligheten til å trade doge med manse andre kryptovalutaer hos Binance, noe som er veldig gøy og spennende ettersom kursen stiger og synker.

Kjøpe Dogecoin hos Coinbase

Coinbase er en anerkjent og pålitelig plattform for å kjøpe og selge kryptovalutaer, og det er flere grunner til hvorfor du bør vurdere å kjøpe Dogecoin hos Coinbase. Først og fremst er Coinbase kjent for sin pålitelighet og sikkerhet. Som en av de største kryptobørsene har Coinbase strenge sikkerhetstiltak på plass, inkludert lagring av kryptovalutaer i kalde lommebøker og mulighet for tofaktorautentisering, som gir deg en trygg opplevelse.

En annen fordel med Coinbase er det store utvalget av kryptovalutaer de tilbyr, inkludert Dogecoin. Ved å kjøpe Dogecoin hos Coinbase har du tilgang til en bred portefølje av kryptovalutaer på samme plattform. Coinbase har også et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for både nybegynnere og erfarne brukere å navigere og gjennomføre kjøp og salg av Dogecoin.

Coinbase støtter forskjellige betalingsmetoder, inkludert bankoverføringer og kreditt-/debetkort, slik at du kan velge den metoden som passer best for deg. Plattformen har også høy likviditet, noe som betyr at det er enklere å kjøpe og selge Dogecoin til riktig pris uten å måtte bekymre deg for manglende handelsvolum.

Slik går du frem for å kjøpe Dogecoin hos Coinbase:

 1. Opprett en Coinbase-konto: Gå til Coinbase-nettsiden, registrer deg og bekreft kontoen din.
 2. Legg til betalingsmetode: Velg en betalingsmetode som passer for deg og legg den til på Coinbase-plattformen.
 3. Kjøp Dogecoin: Gå til “Kjøp/selg”-fanen på Coinbase, velg Dogecoin (DOGE), angi beløpet du ønsker å investere og bekreft kjøpet. Dogecoin vil bli lagt til i lommeboken din på Coinbase.

Coinbase kort oppsummert:

 • Pålitelig plattform: Coinbase er en av de mest anerkjente og pålitelige kryptobørsene i markedet.
 • Stort utvalg av kryptovalutaer: Coinbase tilbyr et bredt spekter av kryptovalutaer, inkludert Dogecoin.
 • Brukervennlig grensesnitt: Plattformen er enkel å bruke, selv for nybegynnere innen kryptovaluta.
 • Sikkerhet: Coinbase har strenge sikkerhetstiltak, inkludert lagring av kryptovalutaer i kalde lommebøker og tofaktorautentisering.
 • Enkel betalingsmetoder: Coinbase støtter flere betalingsmetoder, inkludert bankoverføringer og kreditt-/debetkort.
 • Høy likviditet: Coinbase har høy likviditet, noe som gjør det enklere å kjøpe og selge Dogecoin til riktig pris.
 • Coinbase Pro-plattform: For mer erfarne handelsmenn tilbyr Coinbase også en avansert handelsplattform kalt Coinbase Pro med lavere avgifter.

Hvorfor bør du kjøpe Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) er en av de mest hypede kryptovalutaene om dagen, og dette i seg selv er en god grunn til å kjøpe Dogecoin.

Les også vår guide til å kjøpe bitcoin

Hype betyr ofte det samme som prisstigning, og etter at Elon Musk gikk ut på Twitter og sa at han burde veksle inn alle Tesla-aksjene i Dogecoin, så har denne kryptovalutaen virkelig tatt av.

Å kjøpe Dogecoin kan derfor vise seg å være en god investering i fremtiden. Det er likevel viktig å huske på at kryptovaluta er en svært volatil valuta, og at du aldri bør investere for mer enn du har råd til å tape.

Informasjonen på denne siden må heller ikke anses for et investeringstips. Ingen vet hvordan kursen på Dogecoin kommer til å utvikle seg i fremtiden.

Hva bør jeg tenke på før jeg kjøper Dogecoin (DOGE)

Dersom du velger å kjøpe Dogecoin er det viktig at du velger en trygg kryptobørs. Vi anbefaler Binance, fordi dette er en av de absolutt største børsene der ute, men det finnes også andre børser der du kan kjøpe Dogecoin.

Siden kryptovaluta er en volatil valuta, bør du ikke kjøpe Dogecoin for penger du ikke har råd til å tape.

Husk at kurssvingningene på Doge og andre kryptomynter kan være store, og dette tilsier at du bør ha is i magen før du kjøpe kryptovaluta.