Kjøpe Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (doge) er en svært popluær kryptovaluta, som har økt kraftig i verdi de siste årene.

Etter at Elon Musk gikk ut å støttet dogecoin på Twitter har kursen på kryptovalutaen gått kraftig opp, og du som leser denne artikkelen vil antakelig vite hvordan du kan kjøpe dogecoin (doge) på en rask og trygg måte.

Vi har derfor laget en steg-for-steg guide til hvordan du kan enkelt kan kjøpe dogecoin på de største kryptobørsene, og følger du våre guider kan du eie dogecoin på få minutter.

Kaupang Norsk kryptobørs
Kjøp Dogecoin fra norsk kryptobørs

Lisens fra Finanstilsynet
  • Enkel verifisering med BankID
  • Meget trygt og sikkert
Gå til Kaupang
Binance Verdens største kryptobørs
Kjøp Dogecoin med lave gebyrer

Betal med Visa/Mastercard
  • Enormt utvalg
  • Trygg lagring
Gå til Binance

Etoro: 78% av retail investorkontoer taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.
Cryptoassets er svært flyktige uregulerte investeringsprodukter. Ingen EU-investorbeskyttelse.

Kjøpe Dogecoin med Visa/Mastercard

Kryptoaktiva er uregulert i enkelte EU-land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Kapitalen din er i fare.

Den kanskje enkleste måten å kjøpe Dogecoin på er å bruke Visa eller Mastercard hos eToro.

eToro er en av de største handelsplassene for kryptovaluta på nett, og har kan du naturligvis også kjøpe Dogecoin.

eToro er veldig enkelt å bruke, og det er også en sosial handelsplass der du kan kopiere andre tradere.

Slik kjøper du Dogecoin hos eToro:

1. Du registrerer deg enkelt hos eToro ved å bruke denne lenken. Registreringen går veldig raskt, og du har raskt i gang med å kjøpe Dogecoin.
2. Når du er registert må du sette inn penger på kontoen din. Det gjør du ved å overføre fra ditt MasterCard, Visa eller PayPal.
3. Du trenger ikke å verifisere identiteten din for å kunne begynne å kjøpe Dogcoin, men du må verifisere deg før du tar ut penger fra din eToro-konto.
4. Dine Dogecoins kan du oppbevare trygt hos eToro, eller du kan overføre til din egen Doge-wallet.

Kjøpe Dogecoin hos norsk kryptobørs

Som nordmann er det absolutt enklest (og vil nok også føles tryggest for mange) å kjøpe Dogecoin fra en norsk kryptobørs.

Den eneste norske børsen som selger Dogecoin er Kaupang. Dette er en kryptobørs som ble stiftet i 2017 av en gjeng teknologistudenter fra NTNU. Siden den gang har Kaupang blitt en av de største norske handelsplassene for kryptovaluta.

Kaupang lar deg kjøpe Dogecoin raskt og enkelt døgnet rundt, og selve registreringsprosessen er veldig enkel. Verifiseringen skjer med BankID eller BankID på mobil, og du er raskt i gang med å kjøpe Dogecoin.

For å kunne kjøpe Dogecoin hos Kaupang må du opprette en egen lommebok der du kan lagre dine Dogecoin. På slutten av guiden vår under viser vi deg hvordan du enkelt oppretter en egen lommebok der du trygt kan oppbevare både Dogecoin og en rekke andre kryptovalutaer.

Slik kjøper du Dogecoin hos Kaupang:

1. Det første du må gjøre for å kjøpe Dogecoin hos Kaupang er å registrere deg ved å bruke denne lenken. Da får du også inntil 200 kroner i kryptobonus som ny bruker.
2. Selve registreringsprosessen er veldig enkel. Du verifiserer deg med BankID eller BankID på mobil. Deretter kan du begynne å kjøpe Dogecoin trygt og enkelt. Du betaler ved å overføre penger direkte fra din norske bankkonto. Kaupang bruker moderne teknologi som sørger for at overføringen skjer uten at du må logge inn i nettbanken din. Det er ingen gebyrer for kjøp, men du må betale en liten transaksjonskostnad for å sende dine Dogecoin til lommeboken din.
3. Når du kjøper Dogecoin hos Kaupang må du også skrive inn adressen på lommeboken din. Har du ikke allerede en Dogecoin-lommebok følger du steget under for å enkelt opprette en lommebok der du kan lagre dine Dogecoin og andre kryptovalutaer på en sikker måte.
4. Både vi (og Kaupang) anbefaler at du oppretter en kryptolommebok til dine Dogecoin på https://www.exodus.io/download. Lommeboken kan du laste ned på pc. mac eller til mobilen din. Exodus sin wallet er en svært trygg måte å oppbevare Dogecoin på, og det er mye tryggere å oppbevare det der enn hos en kryptobørs. Når du har opprettet en lommebok hos Exodus får du din egen unike Dogecoin-adresse, som du kan lime inn hos Kaupang. Da blir dine Dogecoin automatisk sendt til lommeboken din.

Kjøpe Dogecoin (DOGE) hos Binance

Binance er en av de største kryptobørsene i verden, og dette er en svært populær handelsplass der du kan kjøpe Dogecoin og en rekke andre kryptovalutaer.

Binance lar deg kjøpe Dogecoin med Visa og Mastercard, og det tar kort tid å komme i gang.

Du registrerer deg enkelt hos Binance, og du kan begynne å kjøpe Dogecoin uten å måtte verifisere kontoen din først.

Slik kjøper du Dogecoin (DOGE) hos Binance:

1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe dogecoin hos Binance er å registrere deg ved å bruke denne linken.
2. Selve registreringsprosessen går på kun noen minutter, og uten verifisering så kan du kjøpe dogecoin for inntil 2500 kroner.
3. Så fort du er registrert kan du logge inn på kontoen din og klikke «BUY NOW». Deretter leter du frem DOGE i listen over kryptovalutaer, og velger hvor mye du vil kjøpe for. Du skriver inn kortinformasjonen din og kjøper dogecoin raskt og enkelt.
4. Dine dogecoins kan du oppbevare i din wallet hos Binance, eller du kan overføre dem til en annen børs eller kryptolommebok.
5. Du har også muligheten til å trade doge med manse andre kryptovalutaer hos Binance, noe som er veldig gøy og spennende ettersom kursen stiger og synker.

Kjøp Dogecoin enkelt med Visa og Mastercard i norske kroner

En tredje kryptobørs som vi anbefaler for deg som vil kjøpe Dogecoin er Changelly.

Hos Changelly kan du raskt og enkelt kjøpe Dogecoin i norske kroner med Visa eller Mastercard.

Selve registreringen går lynkjapt, og du trenger ikke å verifisere kontoen din for å kjøpe Dogecoin.

Slik kjøper du Dogecoin hos Changelly:

1. Det første du må gjøre for å kjøpe Dogecoin hos Changelly er å registrere deg ved å bruke denne linken. Registrering går lynkjapt uten krav til verifisering.
2. Så fort du har registret deg kan du kjøpe Dogecoin i norske kroner med Visa eller Mastercard. På forhånd må du har opprettet en Dogecoin-wallet som du kan sende dine Dogecoin til. Se steg under for hvordan du enkelt gjør dette.
3. Du kan ikke lagre dine Dogecoin hos Changelly, så du må ha en egen Dogecoin-wallet som Changelly kan sende dine nyinnkjøpte kryptomynter til. Vi anbefaler Exodus, som er en av de sikreste kryptolommebøkene på markedet. Her registrerer du deg på få sekunder, og du får umiddelbart tilgang til en egen Dogecoin-lommebok til pc, mac eller mobil der du kan lagre dine Dogecoin. Denne adressen oppgir du til Changelly når du kjøper Dogecoin, så blir myntene automatisk sendt til lommeboken din.

Hvorfor bør du kjøpe Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) er en av de mest hypede kryptovalutaene om dagen, og dette i seg selv er en god grunn til å kjøpe Dogecoin.

Les også vår guide til å kjøpe bitcoin

Hype betyr ofte det samme som prisstigning, og etter at Elon Musk gikk ut på Twitter og sa at han burde veksle inn alle Tesla-aksjene i Dogecoin, så har denne kryptovalutaen virkelig tatt av.

Å kjøpe Dogecoin kan derfor vise seg å være en god investering i fremtiden. Det er likevel viktig å huske på at kryptovaluta er en svært volatil valuta, og at du aldri bør investere for mer enn du har råd til å tape.

Informasjonen på denne siden må heller ikke anses for et investeringstips. Ingen vet hvordan kursen på Dogecoin kommer til å utvikle seg i fremtiden.

Hva bør jeg tenke på før jeg kjøper Dogecoin (DOGE)

Dersom du velger å kjøpe Dogecoin er det viktig at du velger en trygg kryptobørs. Vi anbefaler Binance, fordi dette er en av de absolutt største børsene der ute, men det finnes også andre børser der du kan kjøpe Dogecoin.

Siden kryptovaluta er en volatil valuta, bør du ikke kjøpe Dogecoin for penger du ikke har råd til å tape.

Husk at kurssvingningene på Doge og andre kryptomynter kan være store, og dette tilsier at du bør ha is i magen før du kjøpe kryptovaluta.