11/07/2023

Kjøpe IOTA

Prisen på kryptovalutaen IOTA (MIOTA) har skutt i været den siste tiden, og du som har kommet hit er antakelig interessert i å kjøpe IOTA. Å kjøpe IOTA er veldig enkelt, og dersom du følger vår steg-for-steg-guide under så kommer du til å eie dine første IOTA i løpet av kort tid.

Coinbase Amerikansk kryptobørs
Enormt utvalg av kryptovaluta
 • Brukervennlig plattform
 • Betal med Visa og Mastercard
 • Stort utvalg av kryptovalutaer
Gå til Coinbase
Binance Verdens største kryptobørs
Lave gebyrer og enormt utvalg

Bruk Visa og Mastercard
 • Enkelt å bruke
 • Visa og Mastercard
 • Sikker og trygg børs
Gå til Binance

Les også vår guide til å kjøpe og selge bitcoins

Kjøpe IOTA hos Binance

Binance er verdens største kryptobørs, og lar deg kjøpe IOTA raskt og enkelt.

Å kjøpe IOTA hos Binance har flere fordeler. Binance er en stor og populær kryptobørs med høy likviditet, noe som betyr enklere kjøp og salg av IOTA til riktig pris.

Plattformen tilbyr et brukervennlig grensesnitt og et bredt spekter av handelspar for IOTA. Binance er også kjent for sin sterke sikkerhet og implementering av sikkerhetstiltak som beskytter brukernes midler. Handelsgebyrene på Binance er konkurransedyktige, spesielt hvis du bruker Binance Coin (BNB) for å betale for gebyrene.

Slik går du frem for å kjøpe IOTA hos Binance:

 1. Opprett en Binance-konto: Gå til Binance-nettsiden og opprett en konto ved å følge registreringsprosessen. Sikre kontoen din med tofaktorautentisering (2FA) for ekstra sikkerhet.
 2. Verifiser kontoen din: Binance krever ofte en verifisering av identiteten din før du kan handle med større beløp. Følg trinnene for å verifisere kontoen din basert på Binance’s retningslinjer.
 3. Sett inn midler: Når kontoen din er verifisert, kan du overføre midler til Binance. Velg en egnet betalingsmetode, som bankoverføring eller kreditt-/debetkort, og følg instruksjonene for å sette inn midler på kontoen din.
 4. Kjøp IOTA: Naviger til handelsplattformen på Binance og søk etter IOTA-symbolet (MIOTA). Velg ønsket handelspar, for eksempel IOTA/USDT, og angi beløpet du ønsker å investere. Gjennomfør kjøpet, og IOTA vil bli lagt til i lommeboken din på Binance.

Kjøpe IOTA hos Coinbase

En annen populær børs som lar deg kjøpe IOTA er Coinbase.

Coinbase er en pålitelig og anerkjent plattform som tilbyr brukervennlig handel med IOTA.

Som en av de ledende kryptobørsene gir Coinbase deg tilgang til en stor brukerbase og høy likviditet. Du kan dra nytte av en enkel registreringsprosess og et bredt spekter av betalingsmetoder for å kjøpe IOTA. Coinbase legger vekt på sikkerhet og bruker strenge sikkerhetstiltak for å beskytte dine kryptoaktiva. Med sin sterke omdømme og brukervennlige grensesnitt er Coinbase et godt alternativ for å kjøpe IOTA og ta del i potensialet til denne innovative kryptovalutaen.

Slik går du frem for å kjøpe IOTA hos Coinbase:

 1. Opprett en Coinbase-konto: Gå til Coinbase-nettsiden og registrer deg for å opprette en konto.
 2. Verifiser kontoen din: Følg trinnene for å verifisere identiteten din, som kan inkludere bekreftelse av e-post og telefonnummer.
 3. Legg til betalingsmetode: Velg en betalingsmetode som passer for deg, for eksempel bankoverføring eller kreditt-/debetkort, og legg den til på Coinbase-plattformen.
 4. Kjøp IOTA: Gå til “Kjøp/selg”-fanen på Coinbase, velg IOTA (MIOTA), angi beløpet du ønsker å investere, og bekreft kjøpet. IOTA vil bli lagt til i lommeboken din på Coinbase.

Hvorfor bør du kjøpe IOTA?

IOTA er en kryptovaluta som er designet for «Internet of Things». IOTA er ikke basert på «Blockchain»-teknologien som mange andre kryptovaluter er, men den er basert på en teknologi som heter «The Tangle». Det er mange fordeler med denne teknologien i forhold til Blockchain. For det første kan IOTA overføres uten noen gebyrer. Transaksjonene er også mye raskere enn ved overføring av f.eks. Bitcoin. Grunnen til dette er at den som sender IOTA også må godkjenne to andre transaksjoner før å sende. Dette gjør at flere transaksjoner blir godkjent raskere enn ved overføring av kryptovaluta som er basert på Blockchain.

iota chart

IOTA er en kryptovaluta som ble lansert for noen år siden. I spissen står blant annet den norske gründeren David Sønstebø. Etter lansering har markedsresponsen vært enorm, og IOTA verdsettes nå til hele 70 milliarder kroner. En grunn til at IOTA verdsettes så høyt av markedet er at mange store norske og internasjonale selskaper har inngått et samarbeid om å bruke IOTA for å skape en markedsplass for å selge data. Blant store selskaper som omfavner IOTA finner man blant annet Universitetet i Oslo, Microsoft, Fujitsu, DNV GL og Accenture.

IOTA hevder å ha løst mange av problemene man finner ved f.eks. Bitcoin, særlig ved at betalinger kan skje uten gebyrer og at det ikke finne snoen begrensninger på hvor stort antall transaksjoner som kan gå gjennom systemet. Dette øker igjen transaksjonshastigheten.

Det har vært skrevet mye om IOTA i norske medier. Se blant annet en artikkel fra Dagens Næringsliv her: https://www.dn.no/nyheter/2017/12/05/1937/Finans/ekstremdag-for-norsk-kryptovaluta-verdsettes-til-over-70-milliarder-kroner.

Selv om kursen på IOTA har steget kraftig på IOTA i det siste, må du huske på at ingen kan spå kursen i fremtiden. Kryptovaluta er en volatil valuta, og det er alltid en risiko å kjøpe IOTA.