Kjøpe og selge kryptovaluta som CFD hos Plus500


Plus500 Bli med over 23 millioner fra hele verden som allerede har valgt Plus500
Kjøp eller selg kryptovaluta CFD-er med Plus500
  • *82% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.
Opprett konto hos Plus500

kjøpe kryptovaluta hos plus500

De siste årene har interessen for kryptovaluta eksplodert, både i Norge og i resten av verden. Kryptovaluta er knyttet til avansert teknologi som kan få mange bruksområder i tiden fremover. I mediene er det gjerne Bitcoin som får det meste av oppmerksomheten, men graver man litt dypere finnes det hundrevis av andre kryptovalutaer som er minst like spennende. Stadig flere begynner å investere i kryptovaluta, og verdiøkningen på kryptovalutaer generelt har vært formidabel de siste årene. Du som har kommet til denne artikkelen har sannsynligvis lyst til å kjøpe og selge kryptovaluta på handelsplassen Plus500, og ønsker mer informasjon om dette.

I denne steg-for-steg guiden viser vi deg hvordan du kan kjøpe og selge kryptovaluta på Plus500, og hvilke kryptovalutaer du kan handle hos denne handelsplassen.

Les også: De beste norske børsene for kjøp av bitcoin og kryptovaluta

Det finnes mange kryptobørser på nett, der du kan kjøpe ekte kryptomynter. Det er imidlertid også mulig å investere i kryptovaluta uten å kjøpe eller selge ekte krypto. På handelsplasser som Plus500 kan du kjøpe og selge såkalte CFDer (Contract for Difference). Dette er gjerne like praktisk som å åpne en egen kryptolommebok for å kjøpe ekte kryptovaluta. Samtidig får du ta del i både prisoppganger og prisnedganger på samme måte som om du kjøper ekte kryptomynter. For deg som kun ønsker å potensielt investere i prisutviklingen av kryptovaluta, er Plus500 er glimrende sted å gjøre dette.

Steg for steg guide til å kjøpe og selge kryptovaluta som CFDer på Plus500

Før du investerer i kryptovaluta hos Plus500 er det viktig å være klar over hva CFDer er for noe. CFD står for «Contract for Difference», og kort forklart er dette et finansprodukt der du investerer i muligheten for prisoppgang eller prisnedgang på kryptovaluta i fremtiden. Å kjøpe og selge kryptovaluta på Plus500 er derfor ikke så veldig annerledes enn å f.eks. handle aksjer på aksjemarkedet, men du eier ikke fysiske kryptomynter. Dersom prisen på f.eks. Bitcoin øker med 10 %, vil din Bitcoin-investering hos Plus500 også stige med 10 %.

Steg 1: Det første du må gjøre for å kunne kjøpe eller selge kryptovaluta hos Plus500 er å registrere en konto. Selve registreringsprosessen er relativ enkel og går raskt. Om du ønsker kan du registrere en konto ved å koble Facebook-kontoen din opp mot Plus500. 82% av CFD-kontoer innen detaljhandelen taper penger.

Steg 2: Etter at du har registrert deg hos Plus500, vil du innen kort tid kunne handle kryptovaluta direkte med ditt Mastercard eller VISA-kort. Dersom du skal ta ut balansen fra kontoen din, må du imidlertid første validere kontoen din, men også dette er en rask prosess.

Plus500 gir deg muligheten til å kjøpe følgende kryptovalutaer som CFDer:

Husk at du ikke handler ekte kryptomynter, men CFDer som følger markedsutviklingen. En glimrende mulighet for deg som er mer opptatt av å gjøre gode investeringer enn å faktisk eie kryptovaluta med andre ord.

Plus500CY Ltd autorisert og regulert av CySEC (#250/14)

Hvorfor investere i kryptovaluta som CFDer på Plus500?

Det er mange grunner til at Plus500 er et godt valg for deg som vil kjøpe eller selge kryptovaluta. Selv om du ikke handler «ekte» kryptovaluta, så følger investeringen din de samme kursene som ekte crypto. Plus500 er også en oversiktlig handelsplass, der det er enkelt å komme i gang med å kjøpe eller selge cryptovaluta for første gang. Dersom du ønsker å komme hurtig i gang med å investere i krypto, og er mest opptatt av å ta del i fremtidig prisstigning, så er Plus500 er glimrende alternativ.

82 % av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.