Kjøpe Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC) er en kryptovaluta som har blitt svært populær de siste årene. Det synes også på kursen. Kryptovalutaen har steget med mange tusen prosent bare i løpet av de siste året, og kjøpte du MATIC tidlig i 2020, så hadde du gjort en skikkelig kule i dag.

[easy-pricing-table id=”1006″]

eToro: 67% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine. Kryptoinvesteringer er svært ustabile uregulerte investeringsprodukter. Ingen EU-investorbeskyttelse.

Du som har kommet til denne artikkelen er på jakt etter info om hvordan du kan kjøpe Polygon (MATIC). Du har heldigvis kommet til rett sted. Det er flere børser der du kan kjøpe MATIC enkelt med kredittkort eller via bankoverføring, og kryptovalutaen er tilgjengelig på både norske og utenlandske børser.

I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan du kan kjøpe Polygon (MATIC), og hvilke kryptobørser du burde velge.

Kjøpe Polygon (MATIC) hos norsk børs med BankID

Polygon (MATIC) er ikke like kjent som Bitcoin, men har blitt virkelig populær de siste årene. Stadig flere ønsker å kjøpe MATIC i Norge, og heldigvis er det flere norske børser som lar deg kjøpe MATIC på en enkel måte.

En av de mest kjent børsene som lar deg kjøpe Polygon (MATIC) er kryptobørsen Norwegian Block Exchange (NBX).

NBX er en svært sikker børs å kjøpe kryptovaluta fra, da børsen har lisens fra Finanstilsynet. Den velkjente kryptobørsen ble grunnlagt av Bjørn Kjos, som også står bak Bank Norwegian og flyselskapet Norwegian.

Hos NBX kan du kjøpe Polygon (MATIC) direkte fra din norske bankkonto, og kursene NBX tilbyr er svært konkurransedyktige. NBX lar deg også lagre MATIC i en egen wallet hos dem, eller overføre til din private kryptolommebok.

Registrering skjer enkelt med BankID, og når du har verifisert brukeren din får du også 50 kroner i Bitcoin som en vervebonus.

Slik går du frem for å kjøpe Polygon (MATIC) hos NBX:

1. Det første du å gjør for å kunne kjøpe MATIC hos NBX er å registrere deg ved å bruke denne linken.
2. Deretter må du verifisere brukeren din ved å bruke BankID eller BankID for mobil. Når brukeren er verifisert får du 50 kroner i bitcoin som velkomstgave.
3. Før å kunne kjøpe Polygon (MATIC) må du deretter koble bankkontoen din til NBX. Dette gjør du ved å bruke teknologi fra det norske selskapet Neonomics.
4. Deretter kan du enkelt kjøpe Polygon (MATIC) til markedets beste priser hos NBX.

Kjøpe Polygon (MATIC) hos med Visa og Mastercard hos eToro

En annen anbefalt, og svært populær kryptobørs som lar deg kjøpe Polygon (MATIC) er eToro.

Hos eToro kan du kjøpe MATIC og en rekke andre kryptovalutaer på en enkel måte med Visa og Mastercard.

eToro er som et sosialt medium for investorer. Her får du din egen investorprofil, og du kan følg andre investorer og også kopiere handlene deres automatisk.

Utvalget av kryptovaluta hos eToro er enormt, og handelsplassen tilbyr blant annet kjøp av Polygon (MATIC) med gunstige gebyrer.

Slik kjøper du Polygon (MATIC) hos eToro:

1. Registrer deg hos eToro ved å bruke denne linken. Selve registreringsprosessen går raskt og enkelt. Ingen verifisering er nødvendig for registrering, men når du skal ta ut penger må du verifisere identiteten din.
2. Så fort du har registrert en konto kan du sette inn penger med Visa, Mastercard eller PayPal.
3. Så fort du har satt inn penger på din eToro-konto, kan du enkelt søke opp Polygon (MATIC) i menyen til høyre under «Trade markets». Dine MATIC-tokens lagrer du trygt i din egen wallet hos eToro.

67% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine. Kryptoinvesteringer er svært ustabile uregulerte investeringsprodukter. Ingen EU-investorbeskyttelse.

Kjøpe MATIC hos verdens største kryptobørs

Binance er verdens største kryptobørs, og børsen tilbyr naturligvis også Polygon (MATIC) i tillegg til hundrevis av andre kryptovalutaer. Binance lar deg kjøpe MATIC med Visa og Mastercard, og du kommer rask i gang med å handle.

Fremgangsmåte for kjøp av Polygon (MATIC) hos Binance:

1. Følg denne linken for å registrere deg hos Binance.
2. Du bruker kun noen få minutter på registreringsprosessen, og du trenger ikke å verifisere identiteten din for å kunne begynne å handle.
3. Etter registrering kan du sette inn penger på kontoen din i EURO, eller kjøpe f.eks. Bitcoin direkte med Visa eller Mastercard. Deretter kan bruke EUR eller BTC til å kjøpe MATIC.
4. Du kan lagre dine MATIC-tokens trygt i egen wallet hos Binance, eller overføre til din private kryptolommebok.

Hva er Polygon (MATIC)?

Polygon (med ticker MATIC) er en kryptovaluta som opererer på Ethereum-blokkjeden.

MATIC ble laget for å gi enda billigere og raskere transaksjoner på Ethereum-blokkjeden enn før. Det betyr at du kan bruke MATIC-tokens for å betale transaksjonsgebyrer og for å inngå smartkontrakter.

I tillegg er Polygon (MATIC) et eget investeringsobjekt, der du kan kjøpe tokens for til odel og eie kun for å tjene (eller tape) på kursstigning (eller fall i kursen).

Siden starten av 2020 har MATIC har en eksplosiv vekst på mange tusen prosent, noe som har gjort kryptovalutaen svært populær som investeringsobjekt for nordmenn.

Om den kraftige kursoppgangen vil fortsette i fremtiden er det naturligvis ingen som vet, men det er uansett mange gode grunner til å kjøpe Polygon (MATIC), blant annet den unike teknologien som ligger bak.