11/07/2023

Kjøpe Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC) er en kryptovaluta som har blitt svært populær de siste årene. Det synes også på kursen. Kryptovalutaen har steget med mange tusen prosent bare i løpet av de siste året, og kjøpte du MATIC tidlig i 2020, så hadde du gjort en skikkelig kule i dag.

Binance Verdens største kryptobørs
Lave gebyrer og stort utvalg

Bruk Visa og Mastercard
  • Enkelt å bruke
  • Betal med Visa og Mastercard
  • Sikker og trygg børs
Gå til Binance

Du som har kommet til denne artikkelen er på jakt etter info om hvordan du kan kjøpe Polygon (MATIC). Du har heldigvis kommet til rett sted. Det er flere børser der du kan kjøpe MATIC enkelt med kredittkort eller via bankoverføring, og kryptovalutaen er tilgjengelig på både norske og utenlandske børser.

I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan du kan kjøpe Polygon (MATIC), og hvilke kryptobørser du burde velge.

Kjøpe Polygon (MATIC) hos norsk børs med Vipps

Polygon (MATIC) er ikke like kjent som Bitcoin, men har blitt virkelig populær de siste årene. Stadig flere ønsker å kjøpe MATIC i Norge, og heldigvis er det flere norske børser som lar deg kjøpe MATIC på en enkel måte.

En av de mest kjent børsene som lar deg kjøpe Polygon (MATIC) er kryptobørsen Firi.

Firi er en svært sikker børs å kjøpe kryptovaluta fra, da børsen har lisens fra Finanstilsynet. Bak kryptobørsen Firi står det norske selskapet Mirai Technologies AS, og Firi betyr fyrtårn på norrønt.

Hos Firi kan du kjøpe Polygon (MATIC) direkte fra din norske bankkonto, og kursene Firi tilbyr er svært konkurransedyktige. Firi lar deg også lagre MATIC i en egen wallet hos dem, eller overføre til din private kryptolommebok.

Registrering skjer enkelt med BankID, og når du har verifisert brukeren din får du også 55 kroner i Bitcoin som en vervebonus.

Slik går du frem for å kjøpe Polygon (MATIC) hos Firi:

1. Det første du å gjør for å kunne kjøpe MATIC hos Firi er å registrere deg ved å bruke denne linken. Du får 55 kroner som du kan kjøpe Polygon (MATIC) for.
2. Deretter må du verifisere brukeren din ved å bruke BankID.
3. Du kan umiddelbart kjøpe Polygon (MATIC) med Vipps, Visa, Mastercard eller bankoverføring.

Kjøpe Polygon (MATIC) hos med Visa og Mastercard hos Skilling

Hvis du ønsker å kjøpe Polygon (Matic) uten å eie den faktiske kryptovalutaen, kan du vurdere å handle Polygon som CFD. På handelsplattformen til Skilling har du muligheten til å kjøpe Polygon (Matic) og mange andre kryptovalutaer som CFD.

Ved å handle Polygon som CFDer (Contract for Difference), følger du kursen til Polygon uten å faktisk eie selve valutaen. Dette gir deg likevel muligheten til å dra nytte av prisendringer i Polygon-kursen på samme måte som om du eide den direkte.

Skilling er en plattform rettet mot norske brukere og tilbyr en trygg og enkel registreringsprosess som inkluderer bruk av BankID.

For å kunne handle Polygon som CFD, må du først opprette en konto hos Skilling.

Registreringsprosessen er sikker og brukervennlig, og når du er registrert kan du begynne å handle Polygon ved hjelp av betalingsmetoder som VISA eller Mastercard.

Polygon CFDer er ideelle for de som ønsker å dra nytte av prisendringer i denne populære kryptovalutaen uten å faktisk eie den.

Kjøpe MATIC hos verdens største kryptobørs

Binance er verdens største kryptobørs, og børsen tilbyr naturligvis også Polygon (MATIC) i tillegg til hundrevis av andre kryptovalutaer. Binance lar deg kjøpe MATIC med Visa og Mastercard, og du kommer rask i gang med å handle.

Fremgangsmåte for kjøp av Polygon (MATIC) hos Binance:

1. Følg denne linken for å registrere deg hos Binance.
2. Du bruker kun noen få minutter på registreringsprosessen, og du trenger ikke å verifisere identiteten din for å kunne begynne å handle.
3. Etter registrering kan du sette inn penger på kontoen din i EURO, eller kjøpe f.eks. Bitcoin direkte med Visa eller Mastercard. Deretter kan bruke EUR eller BTC til å kjøpe MATIC.
4. Du kan lagre dine MATIC-tokens trygt i egen wallet hos Binance, eller overføre til din private kryptolommebok.

Hva er Polygon (MATIC)?

Polygon (med ticker MATIC) er en kryptovaluta som opererer på Ethereum-blokkjeden.

MATIC ble laget for å gi enda billigere og raskere transaksjoner på Ethereum-blokkjeden enn før. Det betyr at du kan bruke MATIC-tokens for å betale transaksjonsgebyrer og for å inngå smartkontrakter.

I tillegg er Polygon (MATIC) et eget investeringsobjekt, der du kan kjøpe tokens for til odel og eie kun for å tjene (eller tape) på kursstigning (eller fall i kursen).

Siden starten av 2020 har MATIC har en eksplosiv vekst på mange tusen prosent, noe som har gjort kryptovalutaen svært populær som investeringsobjekt for nordmenn.

Om den kraftige kursoppgangen vil fortsette i fremtiden er det naturligvis ingen som vet, men det er uansett mange gode grunner til å kjøpe Polygon (MATIC), blant annet den unike teknologien som ligger bak.

Gode grunner til å kjøpe Polygon (Matic) i 2023

Polygon (Matic) er en av de mest populære kryptovalutaene på nett, og det er mange gode grunner til hvorfor du bør kjøpe Polygon (Matic) i 2023:

  1. Skalerbarhet og lavere transaksjonskostnader: Matic er utviklet for å løse skaleringsproblemer på blockchain-plattformer som Ethereum. Ved å bruke Matic kan du dra nytte av raskere transaksjoner og betydelig lavere transaksjonskostnader sammenlignet med direkte bruk av Ethereum-nettverket.
  2. Bredt økosystem og bruksområder: Matic har opplevd en betydelig økning i bruken og adopsjonen av sin plattform. Det har et bredt økosystem av prosjekter og applikasjoner som bygger på Matic-nettverket. Dette indikerer en økende interesse og anvendelse av Matic-teknologien i ulike bransjer.
  3. Stor utviklerstøtte: Matic tiltrekker seg mange utviklere og prosjekter på grunn av sitt brukervennlige rammeverk og utviklerverktøy. Denne støtten bidrar til kontinuerlig utvikling og innovasjon på plattformen, noe som kan gi økt verdi for Matic-token.
  4. DeFi-integrasjon: Matic er aktivt involvert i utviklingen av desentraliserte finansapplikasjoner (DeFi). Den har blant annet integrert med populære DeFi-prosjekter som Aave og SushiSwap. Denne integrasjonen gjør det mulig å dra nytte av DeFi-tjenester på Matic-plattformen og kan gi ytterligere vekst og bruk av Matic-token.
  5. Potensial for bredere adopsjon: Med sin evne til å løse skaleringsproblemer og senke transaksjonskostnader, har Matic potensial til å tiltrekke seg bredere adopsjon fra både brukere og bedrifter. Hvis Matic fortsetter å levere positive resultater og opprettholde sitt voksende økosystem, kan det se økt etterspørsel og prisvekst.

Det er uansett viktig å være klar over at kryptovalutamarkedet kan være volatilt og innebære risiko. Det anbefales alltid å gjøre grundig forskning og vurdere personlige investeringsmål før du tar noen investeringsbeslutninger.