Kjøpe SHIBA INU (SHIB)

Markedet for kryptovaluta koker om dagen, og en av myntene som virkelig har blitt populære er Shiba INU. Du som leser denne artikkelen er antakelig ute etter informasjon om hvordan du kan kjøpe Shiba, og heldigvis har du kommet til rett plass.

Følger du vår enkle oppskrift på hvordan du kjøper Shiba INU, vil du på kort tid eie dine Shiba-tokens.

[easy-pricing-table id=”1100″]

Det er ikke så mange kryptobørser som lar deg kjøpe Shiba ennå, men en av de mest populære kryptobørsene som har Shiba tilgjengelig for salg er Binance.

Binance er kanskje verdens største kryptobørs, og et sted der du kan kjøpe Shiba (SHIB) og en rekke andre kryptovalutaer med Visa eller Mastercard.

Steg for steg guide til å kjøpe Shiba INU (SHIB):

1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe Shiba (SHIB) er å registrere deg hos Binance ved å bruke denne lenken. Selve registreringsprosessen er enkel, og du er raskt i gang med å handle dine første Shiba-tokens. Underveis i registreringsprosessen må du verifisere identiteten din. Det gjør du enkelt ved å laste opp kopi av pass eller førerkort.
2. Når du har registert deg må du sette inn penger på Binance-kontoen din. Du kan gjøre dette med Visa og Mastercard. Du kan ikke kjøpe Shiba direkte, men må først kjøpe USDT (Tether) som du siden veksler inn i Shiba.
3. Dine USDT som du har kjøpt med Visa eller Mastercard finner du i din wallet hos Binance. Herfra kan du «trade» til Shiba (SHIB). Det er bare å søke etter Shib, så finner du tradingparet USDT/SHIB.
4. Selve transaksjonen går lynraskt, og du kan lagre sine Shiba-tokens i walleten din hos Binance, eller sende dem til en annen kryptowallet som lar deg oppbevare Shiba.

Hva er SHIBA INU (SHIB)?

Før du bestemmer deg for å kjøpe Shiba, er det kanskje greit å kjenne til historien bak denne kryptovalutaen.

Det hele starter med en annen kryptovaluta, nemlig Dogecoin. Doge ble startet som en spøk, men ble svært populær etter at verdens rikeste mann, Elon Musk, trykket Doge til sitt bryst.

Plutselig en dag dukker en annen tullekrypto opp, nemlig Shiba. Navnet er tatt fra rasen på hunden som er maskot for Doge.

Shiba ble laget for å bli den neste Dogecoin, og selv om verdien av en Shiba er veldig lav i dag, så har verdiøkningen siden lanseringen vært formidabel. Hver dag Musk twitrer noe positivt om Doge, så virker det som Shiba stiger like mye.

Les også: Kjøpe og selge Bitcoin

I følge CoinGecko så eksisterer det 1 qudrillion Shiba-coins, så det er nok å ta av for deg som vil kjøpe Shiba. Når denne artikkelen går i trykken er en Shiba verdt 0.00000988 USD. Du trenger altså ikke å kjøpe Shiba for store summer for å få en god beholdning av denne populære kryptovalutaen.

Det er verdt å merke seg at Shiba er en svært volatil kryptovaluta, så det er viktig at du ikke handler for mer enn du har råd til å tape.

Dersom du har lyst til å kjøpe Shiba, så er den i hvert fall tilgjengelig på Binance, og vi vil oppdatere denne artikkelen dersom den også blir tilgjengelig på andre store kryptobørser i fremtiden.