11/07/2023

Kjøpe SHIBA INU (SHIB)

Coinbase Amerikansk kryptobørs
Enormt utvalg av kryptovaluta
 • Brukervennlig plattform
 • Betal med Visa og Mastercard
 • Stort utvalg av kryptovalutaer
Gå til Coinbase
Binance Verdens største kryptobørs
Lave gebyrer og enormt utvalg

Bruk Visa og Mastercard
 • Enkelt å bruke
 • Visa og Mastercard
 • Sikker og trygg børs
Gå til Binance

Markedet for kryptovaluta koker om dagen, og en av myntene som virkelig har blitt populære er Shiba INU. Du som leser denne artikkelen er antakelig ute etter informasjon om hvordan du kan kjøpe Shiba, og heldigvis har du kommet til rett plass.

Følger du vår enkle oppskrift på hvordan du kjøper Shiba INU, vil du på kort tid eie dine Shiba-tokens.

Det er ikke så mange kryptobørser som lar deg kjøpe Shiba ennå, men en av de mest populære kryptobørsene som har Shiba tilgjengelig for salg er Binance.

Binance er kanskje verdens største kryptobørs, og et sted der du kan kjøpe Shiba (SHIB) og en rekke andre kryptovalutaer med Visa eller Mastercard.

Steg for steg guide til å kjøpe Shiba INU (SHIB)

1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe Shiba (SHIB) er å registrere deg hos Binance ved å bruke denne lenken. Selve registreringsprosessen er enkel, og du er raskt i gang med å handle dine første Shiba-tokens. Underveis i registreringsprosessen må du verifisere identiteten din. Det gjør du enkelt ved å laste opp kopi av pass eller førerkort.

2. Når du har registert deg må du sette inn penger på Binance-kontoen din. Du kan gjøre dette med Visa og Mastercard. Du kan ikke kjøpe Shiba direkte, men må først kjøpe USDT (Tether) som du siden veksler inn i Shiba.

3. Dine USDT som du har kjøpt med Visa eller Mastercard finner du i din wallet hos Binance. Herfra kan du «trade» til Shiba (SHIB). Det er bare å søke etter Shib, så finner du tradingparet USDT/SHIB.

4. Selve transaksjonen går lynraskt, og du kan lagre sine Shiba-tokens i walleten din hos Binance, eller sende dem til en annen kryptowallet som lar deg oppbevare Shiba.

Kjøpe SHIBA INU hos Coinbase

En annen populær børs som lar deg kjøpe SHIBA INU er Coinbase.

Coinbase er en populær og pålitelig handelsplattform for kryptovaluta som tilbyr flere fordeler. Med brukervennlig grensesnitt, høy sikkerhet og enkel registreringsprosess, er Coinbase velegnet for både nybegynnere og erfarne tradere. Plattformen gir tilgang til et bredt utvalg av kryptovalutaer, og har et solid omdømme innen bransjen.

Slik går du frem for å kjøpe SHIBA hos Coinbase:

 1. Opprett en konto på Coinbase: Besøk Coinbase-nettsiden og opprett en konto ved å følge registreringsprosessen. Du må fylle ut nødvendig informasjon og verifisere identiteten din i henhold til Coinbase sine retningslinjer.
 2. Sikre kontoen din: Aktiver tofaktorautentisering (2FA) på kontoen din for å øke sikkerheten. Dette gir en ekstra beskyttelse mot uautorisert tilgang.
 3. Legg til betalingsmetode: Legg til en betalingsmetode på Coinbase, for eksempel bankkonto, kredittkort eller debetkort. Dette vil tillate deg å finansiere kontoen din og kjøpe SHIBA.
 4. Verifiser kontoen din: For å øke grensene for handel og uttak, kan du fullføre identitetsverifiseringen på Coinbase. Følg instruksjonene for å bekrefte identiteten din i samsvar med Coinbase sine retningslinjer.
 5. Kjøp SHIBA-token: Når midlene dine er på plass, kan du søke etter SHIBA-token på Coinbase-plattformen. Finn SHIBA-handelsparet, for eksempel SHIBA/USD, og plasser en kjøpsordre med ønsket pris og mengde SHIBA du ønsker å kjøpe.
 6. Sikker lagring: Etter å ha kjøpt SHIBA, er det viktig å sikre dine kryptoaktiva. Du kan velge å lagre SHIBA på Coinbase-plattformen, men det anbefales å bruke en egen lommebok (wallet) for å ha full kontroll over dine private nøkler og sikkerheten til SHIBA-tokens.

Hva er SHIBA INU (SHIB)?

Før du bestemmer deg for å kjøpe Shiba, er det kanskje greit å kjenne til historien bak denne kryptovalutaen.

Det hele starter med en annen kryptovaluta, nemlig Dogecoin. Doge ble startet som en spøk, men ble svært populær etter at verdens rikeste mann, Elon Musk, trykket Doge til sitt bryst.

Plutselig en dag dukker en annen tullekrypto opp, nemlig Shiba. Navnet er tatt fra rasen på hunden som er maskot for Doge.

Shiba ble laget for å bli den neste Dogecoin, og selv om verdien av en Shiba er veldig lav i dag, så har verdiøkningen siden lanseringen vært formidabel. Hver dag Musk twitrer noe positivt om Doge, så virker det som Shiba stiger like mye.

Les også: Kjøpe og selge Bitcoin

I følge CoinGecko så eksisterer det 1 qudrillion Shiba-coins, så det er nok å ta av for deg som vil kjøpe Shiba. Når denne artikkelen går i trykken er en Shiba verdt 0.00000078 USD. Du trenger altså ikke å kjøpe Shiba for store summer for å få en god beholdning av denne populære kryptovalutaen.

Er det lurt å kjøpe SHIBA i 2023?

Det er flere gode grunner til hvorfor du bør kjøpe SHIBA i 2023.

Shiba Inu har opplevd økende popularitet og interesse fra investorer. Med et sterkt og engasjert samfunn har SHIB-tokenet tiltrukket seg oppmerksomhet som en “memecoin” med potensial for vekst.

SHIB-tokenet er en del av det bredere økosystemet rundt kryptovalutaen. Dette inkluderer SHIBA SWAP, en desentralisert børs, og andre planlagte utviklinger som kan bidra til økt anvendelighet og verdi for SHIB-tokenet.

SHIBA Inu-prosjektet har også vist seg å være engasjert i filantropiske aktiviteter. Gjennom “The Shiba Inu Rescue Association” har prosjektet støttet ulike veldedige formål, som har vunnet tillit og støtte fra noen deler av kryptosamfunnet.

Det er viktig å merke seg at Shiba Inu og andre “memecoins” er høyrisiko-investeringer på grunn av deres volatilitet og spekulative natur. Det anbefales sterkt å gjøre grundig forskning, forstå risikoen involvert og vurdere din egen investeringsstrategi før du kjøper SHIB-tokenet eller andre kryptovalutaer.