26/01/2022

Kjøpe Terra (LUNA)

Å kjøpe Terra (LUNA) er slett ikke vanskelig. Følger du denne enkle guiden, så kommer du i gang i løpet av kort tid.

Coinbase Amerikansk kryptobørs
Enormt utvalg av kryptovaluta
 • Brukervennlig plattform
 • Betal med Visa og Mastercard
 • Stort utvalg av kryptovalutaer
Gå til Coinbase
Binance Verdens største kryptobørs
Lave gebyrer og enormt utvalg

Bruk Visa og Mastercard
 • Enkelt å bruke
 • Visa og Mastercard
 • Sikker og trygg børs
Gå til Binance

Terra (LUNA) er en finansiell blokkjedeprotokoll som har løst en rekke problemer for brukerne, blant annet mer stabilitet, lavere avgifter, sømløse grenseoverskridende utvekslinger og svært responsive finansielle eiendeler. Terra har blitt en av de største og mest populære kryptovalutaene. De mange nye innovasjonene til Terra og problemene som protokollen løser kan gjøre Terra til en god investering.

Vår enkle guide under viser deg de beste handelsplassene for å kjøpe Terra.

Kjøpe Terra (LUNA) hos Binance, slik kommer du i gang:

Binance er en annen stor kryptobørs. Den har på kort tid blitt en av verdens viktigste kryptobørser, og den er åpen for tradere over hele verden. Her kan du velge mellom hele 150 kryprovalutaer og betale både med Visa og bankoverføring. Slik kommer du i gang:

 1. Du kan begynne å handle Terra (LUNA) hos Binance ved å registrere deg her. Det tar kort tid og det er enkelt å registrere seg.
 2. Etter at du har unnagjort registreringen, logger du deg bare inn og velger “kjøp nå” (BUY NOW). Så er det bare å søke fram LUNA i kryptovalutaoversikten og velge det beløpet som du ønsker å kjøpe for. Du kan betale med flere ulike typer kort og bankoverføring.
 3. Dine aktiva kan du oppbevare hos Binance. Du kan også overføre de til din elektroniske lommebok eller annen kryptobørs.

Kan man kjøpe LUNA fra norsk børs?

Det kan for mange oppleves enklere og tryggere å kjøpe kryptovaluta fra en norsk kryptobørs. Dessverre er ikke LUNA for øyeblikket tilgjengelig på norske kryptobørser, men vi antar at det ikke vil ta lang tid før dette skjer.

Dersom du ønsker å opprette en konto hos en norsk kryptobørs mens du venter, kan vi anbefale Kaupang. Bruker du denne lenken  kan du som ny bruker også få inntil 200 kroner i startbonus. Selv om LUNA for øyeblikket ikke er tilgjengelig hos Kaupang, kan du handle de fleste andre større kryptovalutaer her. For å opprette en konto, må du bruke BankID eller BankID for mobil.

Slik oppretter du en elektronisk lommebok

Uansett hvilken børs du velger å handle fra, vil vi anbefale deg at du skaffer deg kryptolommebok. Det er nemlig tryggere å oppbevare dine kryptovalutaer i din egen digitale lommebok enn hos børsene. Vi anbefaler at du bestiller en digital wallet (lommebok) via https://www.exodus.io/download. Etter at denne er opprettet, laster du den bare ned til din PC eller mobil. Din digitale lommebok vil ha en unik adresse. Denne oppgir du når du vil sende dine kryptovaluta til lommeboken.

Hva er Terra (LUNA)?

Du som ønsker å kjøpe Terra (LUNA) bør også vite hva denne kryptovalutaen egentlig er.

Terra er en lag-1 blokkjedeplattform som støtter smarte kontrakter. Den er utviklet for å gjøre det mulig å lage ulike stabile mynter, eller stablecoins.  Disse stabile myntene brukes til ulike betalingsformål. Terra brukes mye i Sør-Korea har blitt veldig populært i det asiatiske e-handelsmarkedet.

Utviklingen av Terra startet i 2018 av Terraform Labs’ Do Kwon og Daniel Shin. I 2019 ble hovednettet lansert. Fra september 2021 får du stabile mynter via Terra som er knyttet til sørkoreanske won, amerikanske dollar, mongolsk tugrik og også Det internasjonale pengefondets valutakurv. Symbolet til Terra heter LUNA. I motsetning til konkurrentene fungerer Terras protokoll på tvers av flere ulike blokkjeder.

Les vår guide til å kjøpe bitcoin

Kryptoentusiaster og investorer ser på Terra som en god investering av flere årasker

For det første bruker Terra miljøvennlige proof-of-stake algoritmen – Tendermint Delegated Proof-of-Stake. Terra støttes også av en rekke større pålitelige investorer og partnere som har investert i Terra. Sist men ikke minst tilbyr Terra en rekke nyttige funksjoner som anvendes innenfor finetech og handel.

Derfor bør du kjøpe Terra Luna i 2023:

Ved lanseringen i 2019  lå prisen på en Terra på $1.3 og deretter har den gått til himmels. I desember 2021 nådde den en pristopp på nesten $100. Selv om mynten er betraktelig ned fra den nylige pristoppen, har tidlige investorer hatt en enorm avkastning og mange har langsiktig tro på prosjektet. Men skal du kjøpe Terra (LUNA) bør du huske på at ingen vet hvordan prisen kommer til å utvikle seg i fremtiden.

Prisutvikling for Terra (LUNA) i 2021

Det er flere gode grunner til å kjøpe Terra (Luna) i 2023, og under finner du noen av disse:

 1. Interessant konsept og vekstpotensial: Terra er en desentralisert plattform og kryptovaluta som har som mål å tilby et stabilt pengesystem gjennom sin prisstabile kryptovaluta, TerraSDR, som er knyttet til IMF sin SDR (Special Drawing Rights). Terra er også vertskap for et økosystem av desentraliserte applikasjoner (dApps) og muliggjør forskjellige finansielle tjenester. Med et unikt konsept og stadig økende interesse, kan Terra ha betydelig vekstpotensial i 2023 og fremover.
 2. Økende adopsjon og partnerskap: Terra har opplevd en økning i adopsjon og partnerskap med både tradisjonelle finansinstitusjoner og blockchain-prosjekter. Flere kjente selskaper har blitt en del av Terras økosystem, og dette kan bidra til å øke bruken og etterspørselen etter Terra (LUNA) som kryptovaluta.
 3. Staking og incentivordninger: Terra-nettverket tilbyr muligheten for brukerne å stake sine LUNA-tokens for å sikre nettverket og tjene belønninger. Dette kan være attraktivt for investorer som ønsker å holde og bidra til sikkerheten til nettverket, samtidig som de får muligheten til å tjene ekstra belønninger.
 4. Markedstrender og popularitet: Stabilecoins har vokst i popularitet de siste årene, og TerraSDR som tilbys av Terra-nettverket er en av de mest spennende stabilecoins tilgjengelig. Med et økende behov for desentraliserte finansielle tjenester og en stadig mer moden kryptomarked, kan Terra være godt posisjonert til å dra nytte av disse markedstrendene.

Ting å tenke på før du kjøper Terra (LUNA)

 • Det finnes mange handelsplasser for kryptovaluta. Vi anbefaler å bruke de store og trygge kryptobørsene, som for eksempel Binance.
 • Kryptovalutaer forventes å svinge mye i verdi, det samme gjelder for Terra.
 • Historisk prisutvikling og avkastning garanterer ikke den fremtidige utviklingen. Å investere i kryptovaluta er risikabelt og man kan tape alle midlene som man har investert. Ikke kjøp kryptovaluta for penger som du ikke har råd til å tape.