11/07/2023

Kjøpe TRON (TRX)

Coinbase Amerikansk kryptobørs
Enormt utvalg av kryptovaluta
 • Brukervennlig plattform
 • Betal med Visa og Mastercard
 • Stort utvalg av kryptovalutaer
Gå til Coinbase
Binance Verdens største kryptobørs
Lave gebyrer og enormt utvalg

Bruk Visa og Mastercard
 • Enkelt å bruke
 • Visa og Mastercard
 • Sikker og trygg børs
Gå til Binance

I kjølvannet av Bitcoin sin suksess så har det dukket opp mange spennende kryptovalutaer på markedet. TRON (TRX) er en av kryptovalutaene som har stort suksess om dagen, med en vanvittig verdistigning. Du som leser denne artikkelen har oppdaget at TRON er en spennende digital valuta å investere i, og du ønsker å kjøpe TRON (TRX)

I vår steg for steg guide under viser vi deg hvordan du enkelt kan kjøpe TRON. Prosessen krever at du registrerer deg på to ulike kryptobørser. Hvorfor du må gjøre dette vil vi forklare deg. Følger du vår guide vil du på kort tid ha kjøpt dine første TRON-mynter.

Ønsker du å lære mer om hva TRON er, og hvordan teknologien bak fungerer, har vi laget en liten introduksjon til denne spennende kryptovalutaen i slutten av artikkelen.

Les også vår guide til å kjøpe og selge bitcoin

Steg for steg guide til å kjøpe TRON (TRX)

Det tryggeste stedet å kjøpe TRON (TRX) er fra verdens største kryptobørs Binance.

Binance er en av de største og mest populære kryptobørsene i verden, og tilbyr høy likviditet for TRON (TRX) og andre kryptovalutaer. Dette gjør det enklere å utføre handler til ønsket pris uten å påvirke markedet betydelig.

Binance gir deg tilgang til et bredt spekter av handelspar for TRON (TRX). Du kan handle TRX mot populære kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) eller stablecoins som Tether (USDT).

Binance har et godt omdømme innen kryptobransjen når det gjelder sikkerhet og pålitelighet. De har implementert sterke sikkerhetstiltak for å beskytte brukernes midler, og plattformen er kjent for sin pålitelige drift.

Slik går du frem for å kjøpe TRON hos Binance:

 1. Opprett en konto hos Binance: Besøk Binance-nettsiden og opprett en konto ved å følge registreringsprosessen. Du må oppgi nødvendig informasjon og fullføre eventuelle verifiseringskrav.
 2. Sikre kontoen din: Aktiver tofaktorautentisering (2FA) på kontoen din for å øke sikkerheten.
 3. Finansier kontoen din: Overfør midler til din Binance-konto ved å sette inn kryptovaluta eller fiat-valuta (hvis tilgjengelig på Binance). Følg instruksjonene på Binance-plattformen for å fullføre innskuddet.
 4. Søk etter TRON (TRX): Naviger til handelsseksjonen på Binance-plattformen og søk etter TRON (TRX) blant de tilgjengelige kryptovalutaene. Du kan finne TRX-handelspar som TRX/BTC eller TRX/ETH.
 5. Plasser en kjøpsordre: Når du har funnet TRX-handelsparet, kan du plassere en kjøpsordre med ønsket pris og mengde TRON (TRX) du ønsker å kjøpe. Du kan velge mellom ulike typer ordre, som marked, grense eller stop-limit.
 6. Sikker lagring: Etter å ha kjøpt TRON (TRX), er det viktig å sikre dine kryptoaktiva. Du kan velge å lagre TRX på Binance-kontoen din, men det anbefales å bruke en egen lommebok (wallet) for å ha full kontroll over dine private nøkler og sikkerheten til TRON (TRX)-tokens.

Kjøpe Tron (TRX) fra norsk kryptobørs

Endelig har det blitt mye enklere enn tidligere å kjøpe Tron (TRX).

Denne populære kryptovalutaen er nå tilgjengelig på den norske kryptobørsen Kaupang. Dette er faktisk den eneste norske børsen som selger TRX, og selge kjøpsprosessen er veldig enkel og trygg.

En fordel med å kjøpe Tron fra en norsk børs er at Kaupang har lisens fra Finanstilsynet. I tillegg er verifiseringsprosessen enkel og sikker.

Du registrerer hos Kaupang enkelt ved å bruke BankID eller BankID på mobil. Deretter er du raskt i gang med å kjøpe Tron (TRX).

Pengene overfører du direkte fra din norske bankkonto, og Kaupang har et eget system som gjør at du ikke trenger å logge inn i nettbanken din for å gjøre dette.

For å kunne kjøpe Tron (TRX) hos Kaupang må du ha din egen kryptolommebok tilgjengelig. Det er nemlig ikke mulig å lagre Tron (TRX) hos Kaupang. Det er enkelt å opprette en lommebok om du ikke allerede har gjort dette. Les mer om dette nederst i dette avsnittet.

Slik kjøper du TRON (TRX) hos Kaupang:

1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe Tron (TRX) hos Kaupang registrere en konto.

2. Registreringsprosessen går raskt, og du verifiserer deg ved å bruke BankID eller BankID for mobil. Betalingen skjer direkte fra din norske bankkonto, og du trenger ikke en gang å logge den inn i nettbanken din for å verifisere overføringen.

Overføringen er gebyrfri, men Kaupang baker inn en liten transaksjonskostnad i vekslingssummen.

3. For å lagre dine TRON (TRX) må du opprette en egen kryptolommebok, og før du kan kjøpe TRX hos Kaupang må du skrive inn adressen til lommeboken. Vi anbefaler https://www.exodus.io/download, som er en lommebok der du kan lagre Tron, men det finnes også andre wallets tilgjengelig der ute.

Etter du har kjøpt TRON (TRX) hos Kaupang blir dine Tron automatisk overført til lommebokadressen du skrev inn da du handlet.

Hva er TRON (TRX)?

TRON er designet for å kunne lage en gratis underholdningsplattform basert på blockchain-teknologi. Det er designet for å gjøre både betaling, utvikling og lagring enklere for underholdningsentusiaster. TRON åpner for at en person på ett kontinent kan kjøpe live underholdning fra et annet kontinent uten å måtte gå via en bank for betaling.

TRON ble utviklet av Justin Sun. Justin har blant annet vært to ganger inne på Forbes sine lister for de 30 mest innflytelsesrike asiatene under 30 år. Han startet også den kinesiske versjonen av Snapchat.

Kryptovalutaen som er tilknyttet TRON heter TRONIX (TRX). Valutaen er basert på smarte kontrakter og blokkjedeteknologi, og brukes til å gjøre transaksjoner mellom brukere sikre, billige og raske, uten at en bank er involvert.

Valutaen har et stort antall følgere og investorer, og har den siste tiden hatt en eventyrlig verdiøkning. Mange mener at TRON vil revolusjonere underholdningsindustrien på nett, både når det kommer til spill, gambling og video.

Hvorfor bør du kjøpe TRON (TRX)

Fra november til desember 2017 økte verdien av TRON med over 2000 %. Dette er en helt vanvittig verdiøkning, og verdiøkningen har fortsatt i januar 2018. Teknologien bak TRON, og hvordan den kan brukes i underholdningsbransjer på nettet, tilsier at TRON burde være en god investering også fremover.

Det er flere grunner til at det kan være lurt å kjøpe TRON også i 2023.

TRON har etablert seg som en ledende blockchain-plattform med fokus på desentraliserte applikasjoner (dApps) og digitalt innhold. Plattformen har tiltrukket seg oppmerksomhet og samarbeid med ulike bransjer, inkludert underholdning, gaming og sosiale medier.

TRONs team, ledet av grunnlegger Justin Sun, har vist seg å være aktive og ambisiøse når det gjelder å oppnå plattformens visjon. De har blant annet lansert flere protokolloppgraderinger og samarbeid for å styrke TRONs økosystem.

TRONs store og voksende brukerbase bidrar til økt etterspørsel og bruksomfang for TRX-tokenet. Flere dApps blir utviklet og lansert på TRON-plattformen, og dette kan bidra til verdivekst for TRX-tokenet.

TRON har også fokusert på å skape en desentralisert og rettferdig økonomi. Gjennom funksjoner som Delegated Proof-of-Stake (DPoS), gir TRON brukerne mulighet til å delta i nettverket og ta beslutninger.