Kjøpe TRON (TRX)

kjøpe tron

I kjølvannet av Bitcoin sin suksess så har det dukket opp mange spennende kryptovalutaer på markedet. TRON (TRX) er en av kryptovalutaene som har stort suksess om dagen, med en vanvittig verdistigning. Du som leser denne artikkelen har oppdaget at TRON er en spennende digital valuta å investere i, og du ønsker å kjøpe TRON (TRX)

I vår steg for steg guide under viser vi deg hvordan du enkelt kan kjøpe TRON. Prosessen krever at du registrerer deg på to ulike kryptobørser. Hvorfor du må gjøre dette vil vi forklare deg. Følger du vår guide vil du på kort tid ha kjøpt dine første TRON-mynter.

[easy-pricing-table id=”921″]

Etoro: 68% av retail investorkontoer taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.
Cryptoassets er svært flyktige uregulerte investeringsprodukter. Ingen EU-investorbeskyttelse.

Ønsker du å lære mer om hva TRON er, og hvordan teknologien bak fungerer, har vi laget en liten introduksjon til denne spennende kryptovalutaen i slutten av artikkelen.

Les også vår guide til å kjøpe og selge bitcoin

Kjøpe Tron (TRX) fra norsk kryptobørs

Endelig har det blitt mye enklere enn tidligere å kjøpe Tron (TRX).

Denne populære kryptovalutaen er nå tilgjengelig på den norske kryptobørsen Kaupang. Dette er faktisk den eneste norske børsen som selger TRX, og selge kjøpsprosessen er veldig enkel og trygg.

En fordel med å kjøpe Tron fra en norsk børs er at Kaupang har lisens fra Finanstilsynet. I tillegg er verifiseringsprosessen enkel og sikker.

Du registrerer hos Kaupang enkelt ved å bruke BankID eller BankID på mobil. Deretter er du raskt i gang med å kjøpe Tron (TRX).

Pengene overfører du direkte fra din norske bankkonto, og Kaupang har et eget system som gjør at du ikke trenger å logge inn i nettbanken din for å gjøre dette.

For å kunne kjøpe Tron (TRX) hos Kaupang må du ha din egen kryptolommebok tilgjengelig. Det er nemlig ikke mulig å lagre Tron (TRX) hos Kaupang. Det er enkelt å opprette en lommebok om du ikke allerede har gjort dette. Les mer om dette nederst i dette avsnittet.

Slik kjøper du TRON (TRX) hos Kaupang:

1. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe Tron (TRX) hos Kaupang er å registrere en konto ved å bruke denne lenken. Da vil du også få en kryptobonus på inntil 200 kroner å handle med.

2. Registreringsprosessen går raskt, og du verifiserer deg ved å bruke BankID eller BankID for mobil. Betalingen skjer direkte fra din norske bankkonto, og du trenger ikke en gang å logge den inn i nettbanken din for å verifisere overføringen.

Overføringen er gebyrfri, men Kaupang baker inn en liten transaksjonskostnad i vekslingssummen.

3. For å lagre dine TRON (TRX) må du opprette en egen kryptolommebok, og før du kan kjøpe TRX hos Kaupang må du skrive inn adressen til lommeboken. Vi anbefaler https://www.exodus.io/download, som er en lommebok der du kan lagre Tron, men det finnes også andre wallets tilgjengelig der ute.

Etter du har kjøpt TRON (TRX) hos Kaupang blir dine Tron automatisk overført til lommebokadressen du skrev inn da du handlet.

Steg for steg guide til å kjøpe TRON (TRX)

Per nå er det ikke mulig å kjøpe TRON direkte med bankkort eller ved bankoverføring. For å kunne kjøpe TRON må du derfor først registrere deg hos en børs som lar deg kjøpe f.eks. Bitcoin med betalingskort (VISA eller Mastercard) eller bankoverføring, og deretter overføre Bitcoins til en annen børs som lar deg veksle inn dette i TRON (TRX).

Oppdatering: Fra 2019 kan du kjøpe Bitcoin som du kan bruke til å veksle inn i TRON (TRX) hos Binance.com direkte med kredittkort (Visa eller Mastercard). Gå derfor rett til steg 3 for å finne informasjon om hvordan du registrerer deg hos Binance.

Steg 1: Registrer deg hos Coinbase.com. Det første du må gjøre for å kunne kjøpe TRON er å registrere deg hos Coinbase.com, som er en stor amerikansk kryptobørs. Du kan ikke kjøpe TRON direkte hos Coinbase, men fordelen er at du kan kjøpe Bitcoin, Litecoin eller Ethereum direkte med ditt bankkort eller ved å overføre penger fra din norske bankkonto. Disse kan du senere bruke til å veksle inn i TRON hos en annen børs som tilbyr valutaen (men som ikke lar deg kjøpe direkte med kredittkort). Selv om prosessen kan virke kronglete, så er dette den enkleste og raskeste måten å sikre deg TRON på.

Selve registreringen er rimelig enkel, men du må huske å ha pass eller førerkort tilgjengelig. Du må nemlig i løpet av registreringsprosessen laste opp bilde av dette slik at Coinbase kan validere at du er den du sier at du er. Dette er av sikkerhetsmessige grunner. Når du laster opp bilde av pass eller førerkort kan det være at du må gjøre noen forsøk for å få bildet tydelig nok.

Steg 2: Kjøpe kryptovaluta hos Coinbase. Så fort din konto er validert (dette kan ta noen dager), så kan du umiddelbart begynne å kjøpe Bitcoin, Litecoin eller Ethereum som du senere skal bruke til å veksle inn i TRON (TRX). Vi anbefaler at du kjøper Litecoin eller Ethereum, fordi det er billigere å overføre disse til børsen der du kan kjøpe TRON.

Du kan kjøpe valuta raskt og enkelt hos Coinbase ved å bruke kredittkortet ditt, eller du kan overføre penger fra din norske bankkonto. Sistnevnte prosess krever at du validerer bankkontoen din hos Coinbase, noe som kan ta noen dager. Vi anbefaler derfor at du kjøper direkte med kort, selv om gebyrene er litt høyere.

Steg 3. Registrere deg hos Binance.com. Når du har kjøpt Bitcoin, Litecoin eller Ethereum hos Coinbase er det på tide å registrere deg hos kryptobørsen Binance.com. Dette er en stor og seriøs børs der du skal overføre kryptoen til for å kunne kjøpe TRON (TRX). Registreringsprosessen hos Binance er ganske lik den hos Coinbase, og av praktiske årsaker kan du gjerne registrere deg her samtidig som du registrerer deg hos Coinbase (da sparer du tid).

Steg 4. Overføre krypto fra Coinbase til Binance. Når din konto hos Binance er validert, er det på tide å overføre krypto fra Coinbase til Binance. Det første du må gjøre er å finne adressen til din digitale lommebok som du skal sende valutaen til hos Binance. Denne finner du under «Funds» og «Deposits Withdrawals» Velg riktig kryptovaluta (som du skal sende) og klikk på «Deposit». Skal du sende Bitcoin velger du BTC og klikker på «Deposit». Da dukker adressen på lommeboken opp (den ser ut som en rar kode bestående av tall og bokstaver).

Adressen til lommeboken hos Binance skal du kopiere og lime inn hos Coinbase for å sende kryptovaluta. Hos Coinbase går du inn på «Accounts» og velger riktig lommebok (f.eks. BTC Wallet). Deretter trykker du på send, og limer inn adressen til lommeboken hos Binance.

Steg 5. Kjøpe TRON (TRX) hos Binance. Så fort din kryptovaluta har kommet inn på lommeboken din hos Binance, skal du bruke denne valutaen til å kjøpe TRON (TRX). For å gjøre dette går du inn på «Exchange» hos Binance, og velge å kjøpe TRON (TRX) med din valgte kryptovaluta. Har du f.eks. valgt å sende Bitcoin til Binance skal du finne frem til paret TRX/BTC.

Når du har kjøpt TRON vil disse bli tilgjengelig i din TRX-lommebok hos Binance. Du kan velge å ha dine mynter lagret i denne lommeboken, eller du kan Google deg fremt til en egen dedikert lommebok som aksepterer TRON.

Kort oppsummert:

  1. Registrer deg hos Coinbase.com
  2. Kjøp Bitcoin, Litecoin eller Ethereum med VISA/Mastercard
  3. Overfør valgt valuta fra Coinbase til Binance.com
  4. Kjøp TRON (TRX) med f.eks. BTC

Hva er TRON (TRX)?

TRON er designet for å kunne lage en gratis underholdningsplattform basert på blockchain-teknologi. Det er designet for å gjøre både betaling, utvikling og lagring enklere for underholdningsentusiaster. TRON åpner for at en person på ett kontinent kan kjøpe live underholdning fra et annet kontinent uten å måtte gå via en bank for betaling.

TRON ble utviklet av Justin Sun. Justin har blant annet vært to ganger inne på Forbes sine lister for de 30 mest innflytelsesrike asiatene under 30 år. Han startet også den kinesiske versjonen av Snapchat.

Kryptovalutaen som er tilknyttet TRON heter TRONIX (TRX). Valutaen er basert på smarte kontrakter og blokkjedeteknologi, og brukes til å gjøre transaksjoner mellom brukere sikre, billige og raske, uten at en bank er involvert.

Valutaen har et stort antall følgere og investorer, og har den siste tiden hatt en eventyrlig verdiøkning. Mange mener at TRON vil revolusjonere underholdningsindustrien på nett, både når det kommer til spill, gambling og video.

Hvorfor bør du kjøpe TRON (TRX)

Fra november til desember 2017 økte verdien av TRON med over 2000 %. Dette er en helt vanvittig verdiøkning, og verdiøkningen har fortsatt i januar 2018. Teknologien bak TRON, og hvordan den kan brukes i underholdningsbransjer på nettet, tilsier at TRON burde være en god investering også fremover.

Før du kjøper TRON er det imidlertid viktig å huske på at ingen kan spå hvordan prisen vil utvikle seg fremover. Kryptovaluta er en volatil valuta og store svingninger. Du bør derfor aldri invester mer enn du har råd til å tape.