27/04/2018

Kjøpe Verge (XVG)

 

Kryptovaluta er på alles lepper om dagen, og selv om det er Bitcoin som får størst omtale i media, så er det en rekke andre spennende kryptovalutaer der ute som det er verdt å ta en titt på.

kjøpe verge

En spennende kryptovaluta som stadig flere får øynene opp for er Verge (XVG). Du som har kommet til denne artikkelen er antakelig interessert i mer info om hvordan du kan kjøpe Verge. Vi har derfor laget en enkel guide til deg som viser hvordan du går frem steg for steg for å kjøpe Verge. Prosessen innebærer at du må registrere deg på to ulike kryptobørser, men dersom du føler stegene i denne guiden så går det hele som en lek, og på kort tid vil du kunne kjøpe Verge (XVG).

Dersom du ønsker å lære mer om hva Verge er for noe, og hva som skiller denne kryptovalutaen fra andre kryptovalutaer, så får du en kort introduksjon til Verge (XVG) nederst i artikkelen.

Steg for steg guide til å kjøpe Verge

Det er dessverre fortsatt ikke mulig å kjøpe Verge direkte med VISA/bankkort eller ved å overføre penger fra din bankkonto. For å kunne kjøpe Verge må du derfor først kjøpe deg Bitcoin, som du senere veksler inn i Verge (XVG).

Oppdatering: Fra 2019 kan du kjøpe Bitcoin som du kan bruke til å veksle inn i Verge (XVG) hos Binance.com direkte med kredittkort (Visa eller Mastercard). Gå derfor rett til steg 3 for å finne informasjon om hvordan du registrerer deg hos Binance.

Steg 1: Det første du må gjøre for å kjøpe Verge er å skaffe seg Bitcoin, som du senere kan bruke til å veksle inn i Verge. Vi anbefaler at du registrerer deg hos Coinbase.com, som er en av verdens største kryptobørser. Her kan du kjøpe Bitcoin på en enkel måte ved å bruke kredittkort/bankkort eller overføre penger fra bankkontoen din. Registreringsprosessen er relativ enkel, men du må huske på å ha ditt pass eller førerkort klart til identifisering. Erfaringsmessig er pass det beste å bruke for rask verifisering av konten din hos Coinbase.

Steg 2: Når du har registrert deg hos Coinbase, og fått verifisert din konto, kan du raskt og enkelt kjøpe Bitcoin, som du senere skal bruke til å veksle inn i Verge (XVG). Den raskeste måten å kjøpe på er å registrere kredittkort eller bankkortopplysningene dine. Du kan også overføre penger fra din bankkonto, men da går prosessen litt tregere.

Steg 3: Med en gang du har kjøpt Bitcoins hos Coinbase, kan du registrere deg hos Binance.com, som er en annen stor og kjent kryptobørs. Coinbase lar deg ikke kjøpe Verge hos dem, og siden du ikke kan bruke bankkort hos Binance, så må du overføre dine Bitcoin til Binance for å senere veksle inn i Verge. Registeringen hos Binance er enkel, men også her må du identifisere deg med pass eller førerkort.

Steg 4: Når din konto hos Binance er verifisert, er det på tide å overføre Bitcoin fra din BTC Wallet hos Coinbase til din BTC Wallet hos Binance. Du finner enkelt riktig adresse til din wallet hos Binance ved å gå til ”Funds” og ”Deposit Whitdrawals”. Her vil du finne en adresse bestående av tall og bokstaver ved å klikke på ”Deposit”. Denne adressen kopierer du og limer inn hos Coinbase under ”Accounts”-siden ved å klikke på ”Send”. Hvor lang tid overføringen tar, beror på hvor mange transaksjoner som ligger på vent i systemet.

Steg 5: Når dine Bitcoins har blitt tilgjengelig hos Binance, kan du bruke disse til å kjøpe Verge (XVG). For å gjøre dette går du inn på tradingsiden og finner kombinasjonen XVG/BTC. Kjøpet av Verge tar bare noen sekunder, og du kan velge å ha dine Verge stående i din lommebok hos Binance eller overføre dem til en dedikert Verge-wallet.

Kort oppsummert:

Hva er Verge (XVG)

Verge er en kryptovaluta som er designet for at mennesker over hele verden skal kunne bruke den i hverdagen. Verge bygger på den originale Bitcoin-blokkjeden, og ønsker å tilby både privatpersoner og bedrifter en mulighet for å overføre penger på en rask og effektiv måte, samtidig som personvernet blir bevart.

Verge ble lansert i 2014 under navnet DogeCoinDark. I 2016 skiftet kryptovalutaen navn til Verge (XVG).

Siden lanseringen i 2014 har verdien på Verge steget mye, men kryptovalutaen har også vært gjennom en del turbulens. Mange mener at oppsiden fortsatt er stor, og at det kan være mye penger å hente på å kjøpe Verge. Det er imidlertid viktig å huske at kryptovaluta er en volatil valuta, og at du aldri må investere mer enn du har råd til å tape.

Les også: Slik kjøper du Bitcoin