Tjene penger på spørreundersøkelser

Dersom du vil tjene penger på nettet, er en veldig enkel måte å gjøre dette på å svare på spørreundersøkelser. Du kommer ikke til å tjene deg rik, men er du aktiv nok kan dette bli et godt tilskudd i månedsøkonomien din.

Meningstorget Vinn 4600 i gavekort hver måned
Tjen penger ved å svare på spørreundersøkelser
Registrer deg hos Meningstorget

Å svare på spørreundersøkelser på nett er en enkel måte å tjene penger på fordi du ikke trenger å lære deg noe teknisk eller gjøre noe forarbeid. Alt du trenger å gjøre er å registre deg hos en (eller flere) aktører som er villig til å betale deg penger for å svare på spørreundersøkelser. Etter at du har registrert deg er det bare å vente på at spørreundersøkelser dukker opp i mailinnboksen din og velge hvilke du vil svare på. Som sagt kommer du ikke til å bli rik av å svare på spørreundersøkelser på nett, men dersom du svarer på mange i løpet av dagen eller i løpet av en måned så kommer du til å få en grei ekstrainntekt.

Hvordan fungerer spørreundersøkelser på nett?

Spørreundersøkelser på nett fungerer slik at du registrerer en del opplysninger om deg selv og dine interesser når du registrerer deg hos tilbyderen av spørreundersøkelser for første gang. Basert på dine opplysninger og dine interesser vil det jevnlig dukke opp nye spørreundersøkelser som du kan velge å svare på. Det tar mellom fem og femten minutter å snitt å svare på en spørreundersøkelse, og du kan regne med å tjene fra 10 kroner til 50 kroner per spørreundersøkelse. Å svare på spørreundersøkelser kan altså bli en helt ok inntekt dersom du svarer på mange nok.

Du lurer kanskje på hvorfor noen vil betale deg for å svare på spørreundersøkelser? Vel, de som tilbyr deg spørreundersøkelsene har igjen kunder som ønsker å lære noe om kundene sine og folks meninger generelt. Dette er gjerne store selskapet som enten er butikker, teleleverandører, banker o.l. Ved å få folk til å svare på spørreundersøkelser om sine produkter kan selskapene igjen forbedre produktene sine. Dine meninger om ting er altså verdt penger for selskapene som ønsker å vite hva du tenker.

Hvilke aktører gir meg muligheten til å tjene penger på spørreundersøkelser?

Nå kommer vi til godsakene. Det er nemlig på tide at du registrerer deg på nettsidene som tilbyr deg penger for å svare på spørreundersøkelser. Det finnes mange aktører der ute som tilbyr nettopp dette. Her finner du min liste over seriøse aktører som jeg selv benytter meg av.

YouGov

YouGov er en aktør som gir deg muligheten til å tjene penger ved å svare på spørreundersøkelser. Også hos YouGov er kundene selskaper som ønsker å vite mer om kundene sine og potensielle fremtidige kunder. YouGov betaler deg ikke penger direkte, men du samler poeng hver gang du svarer på en spørreundersøkelse, og poengene kan du bruke til å kjøpe gavekort hos Gavekorttorget.no. Gavekortet fungerer hos mer enn 100 ulike butikkjeder, noe som sikkert vil være et etterlengtet tilskudd til shoppingbudsjettet ditt.

Også YouGov har et lotteri der brukerne kan vinne mer enn 40 ulike premier hver måned. Alle som svarer på spørreundersøkelser blir automatisk med i lotteriet, der hovedpremien er et reisegavekort på 10 000 kroner.

Klikk her for å registrere deg hos YouGov

Meningstorget

Meningstorget samarbeider med en rekke selskaper og tilbyr spørreundersøkelser om alt mulig rart. Hver gang du svarer på en spørreundersøkelse hos Meningstorget tjener du poeng, og poengene kan du veksle inn i penger eller gavekort fra CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza eller G-Sport. I tillegg trekker Meningstorget ut en bruker hvert kvartal som vinner 35 000 kroner.

Klikk her for å registrere deg hos Meningstorget

Et lite tips er at du bør registrere så mange interesser som mulig når du registrerer deg hos de ulike aktørene. Jo mer du viser at du er interessert i desto flere spørreundersøkelser vil dukke opp i innboksen din og jo mer penger vil du tjene.

Ipsos i-Say

Et tredje selskap som tilbyr deg å tjene penger på spørreundersøkelser på nett er Ipsos i-Say. Også disse har en rekke spørreundersøkelser som handler om alt mulig. Du tjener opp poeng hver gang du svarer på en enkelt spørreundersøkelse, og poengene kan du bytte inn i gavekort. Du medlem hos i-Say kan du også hver måned vinne et gavekort på 4600 kroner.

Klikk her for å registrere deg hos i-Say

Toluna

Toluna Influencers er et popuært selskap blant brukere som vil tjene penger på spørreundersøkelser.

Hos Toluna får du muligheten til å påvirke noen av de største merkevarene i verden, og bli belønnet for det.

Kunder som Toluna jobber med er blant annet Amazon, Coca Cola, Expedia og Sony Music.

En fantastisk mulighet til å fortelle verdens største merkevarer og selskaper hva du synes om dem samtidig som du blir godt belønnet for din innsats.

Klikk her for å registrere deg hos Toluna

 Mobrog

Mobrog er et tysk selskap som lar deg tjene penger på spørreundersøkelser. Mobrog gjennomfører spørreundersøkelser over hele verden, og lar deg svare på spørreundersøkelser på nett fra data eller mobil

Når du svarer på en spørreundersøkelse fra Mobrog mottar du betaling, og du får utbetalt inntektene dine via PayPal. Du kan tjene opp til 100 kroner per spørreundersøkelse.

Klikk her for å registrere deg hos Mobrog

MonoSurveys

En ny og populær tjeneste for betalte spørreundersøkelser er MonoSurveys.

Hos MonoSurveys kan tjene penger på å svare på spørsmål og spørreundersøkelser. Selskapet har en egen mobilapp du kan laste ned som gir deg rask og effektiv tilgang til nye betalte spørreundersøkelser mens du er på farten.

Spørreundersøkelsene varer vanligvis mellom 5 til 20 minutter, og betalingen ligger på mellom 4 og 40 kroner per undersøkelse.

I tillegg til å tjene penger på spørreundersøkelser, gir MonoSurveys deg også muligheten til å teste nye produkter eller delta i SMS- og telefonundersøkelser.

Klikk her for å registrere deg hos MonoSurveys

M3 Panel

M3 Panel er en populær aktør som lar deg tjene penger på spørreundersøkelser på nett. Når du svarer på spørreundersøkelser hos M3 Panel samler du opp poeng, og poengene kan du bruke hos på gavekort, klær og gadgets i M3 sin egen panelshop.

M3 lar deg laste ned en egen app som gjør det enkelt å svare på spørreundersøkelser mens du er på farten.

Klikk her for å registrere deg hos M3 Panel

Hvordan kommer jeg i gang med å svare på spørreundersøkelser?

Det første jeg vil anbefale deg til å gjøre er å opprette en egen e-post som kun har til formål å ta imot tilbud om å svare på spørreundersøkelser. Dette er ikke noe du MÅ, men dersom du kun har én mailadresse så kan det være irriterende dersom nye spørreundersøkelser dumper ned i innboksen din med jevne mellom rom. Selv liker jeg da bedre å ha en egen mailkonto kun til spørreundersøkelsene. Under finner du skjermbilde av min mailkonto som jeg kun bruker til dette formålet.

Bilde2

Jeg anbefaler å opprette en Gmail-konto hos Google fordi dette er (etter min mening) den beste mailklienten som finnes, og som også lett hjelper deg med å holde styr på alle spørreundersøkelsene som kommer til å havne i innboksen din.

Etter at du har opprettet en egen mailkonto til spørreundersøkelsene (eller ikke), anbefaler jeg deg å opprette en Paypal-konto dersom du ikke har dette fra før. Mange firmaene som tilbyr penger for spørreundersøkelser foretrekker nemlig å betale ut inntekten din til din Paypal-konto. Paypal er en verdens største internettbank, og fungerer perfekt for enkle overføringer på nettet. Det er enkelt og gratis å registrere seg, og når du har fått dine første penger overført til din Paypal-konto kan du velge å overføre disse videre til kontoen din i en norsk bank.

Add Comment