24/11/2022

Tjene penger på spørreundersøkelser

Dersom du vil tjene penger på nettet, er en veldig enkel måte å gjøre dette på å svare på spørreundersøkelser. Du kommer ikke til å tjene deg rik, men er du aktiv nok kan dette bli et godt tilskudd i månedsøkonomien din.

Meningstorget Vinn 35 000 kroner hver måned
Tjen penger på hver spørreundersøkelse
  • Pengene kan veksles inn i gavekort fra Power, Spotify osv…
Registrer deg hos Meningstorget

Å svare på spørreundersøkelser på nett er en enkel måte å tjene penger på fordi du ikke trenger å lære deg noe teknisk eller gjøre noe forarbeid. Alt du trenger å gjøre er å registre deg hos en (eller flere) aktører som er villig til å betale deg penger for å svare på spørreundersøkelser. Etter at du har registrert deg er det bare å vente på at spørreundersøkelser dukker opp i mailinnboksen din og velge hvilke du vil svare på. Som sagt kommer du ikke til å bli rik av å svare på spørreundersøkelser på nett, men dersom du svarer på mange i løpet av dagen eller i løpet av en måned så kommer du til å få en grei ekstrainntekt.

Hvilke aktører gir meg muligheten til å tjene penger på spørreundersøkelser?

Nå kommer vi til godsakene. Det er nemlig på tide at du registrerer deg på nettsidene som tilbyr deg penger for å svare på spørreundersøkelser. Det finnes mange aktører der ute som tilbyr nettopp dette. Her finner du min liste over seriøse aktører som jeg selv benytter meg av.

Et lite tips er at du bør registrere så mange interesser som mulig når du registrerer deg hos de ulike aktørene. Jo mer du viser at du er interessert i desto flere spørreundersøkelser vil dukke opp i innboksen din og jo mer penger vil du tjene.

YouGov

YouGov er en aktør som gir deg muligheten til å tjene penger ved å svare på spørreundersøkelser. Også hos YouGov er kundene selskaper som ønsker å vite mer om kundene sine og potensielle fremtidige kunder. YouGov betaler deg ikke penger direkte, men du samler poeng hver gang du svarer på en spørreundersøkelse, og poengene kan du bruke til å kjøpe gavekort hos Gavekorttorget.no. Gavekortet fungerer hos mer enn 100 ulike butikkjeder, noe som sikkert vil være et etterlengtet tilskudd til shoppingbudsjettet ditt.

Også YouGov har et lotteri der brukerne kan vinne mer enn 40 ulike premier hver måned. Alle som svarer på spørreundersøkelser blir automatisk med i lotteriet, der hovedpremien er et reisegavekort på 10 000 kroner.

Klikk her for å registrere deg hos YouGov

Loopsterpanel

LoopsterPanel er en spørreundersøkelsesportal som tilbyr medlemmer muligheten til å delta i betalte spørreundersøkelser. Denne plattformen gir en enkel og praktisk måte for medlemmer å tjene penger ved å dele sine meninger og synspunkter om ulike emner.

Ved å delta i spørreundersøkelser gjennom LoopsterPanel kan medlemmene ikke bare tjene penger på spørreundersøkelser, men de får også muligheten til å bli hørt og påvirke bransjer som reklame og filmproduksjon. Dette gjør det til en givende opplevelse for de som er interessert i å dele sine meninger og være med på å forme fremtiden.

Klikk her for å registrere deg hos Loopsterpanel

Surveoo

Surveoo-fellesskapet gir deg muligheten til å tjene penger ved å delta i deres betalte spørreundersøkelser. Ved å bli medlem får du tilgang til et bredt utvalg av undersøkelser og betalte studier som du kan fullføre når som helst, hele dagen.

Det er en enkel og praktisk måte å tjene penger på, og du kan begynne å tjene umiddelbart ved å bli med i dag.

Klikk her for å registrere deg hos Surveoo

Meningstorget

Meningstorget samarbeider med en rekke selskaper og tilbyr spørreundersøkelser om alt mulig rart. Hver gang du svarer på en spørreundersøkelse hos Meningstorget tjener du poeng, og poengene kan du veksle inn i penger eller gavekort fra CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza eller G-Sport. I tillegg trekker Meningstorget ut en bruker hvert kvartal som vinner 35 000 kroner.

Klikk her for å registrere deg hos Meningstorget

Norstatpanelet

Norstat er blant Europas ledende leverandører av statistikk, og Norstatpanelet er meningspanelet til Norstat. Her samler de inn data fra blant annet online markedsundersøkelser, og dette gir deg muligheten til å tjene penger på spørreundersøkelser.

Norstatpenelets medlemmer mottar belønninger i form at poeng som kan veksles inn i blant annet gavekort som kan brukes over hele landet. For hver spørreundersøkelse du besvarer får du poeng som kan veksles inn i gavekort til feks. Power, Spotify, kinoer osv.

Klikk her for å registrere deg hos Norstatpanelet

 Mobrog

Mobrog er et tysk selskap som lar deg tjene penger på spørreundersøkelser. Mobrog gjennomfører spørreundersøkelser over hele verden, og lar deg svare på spørreundersøkelser på nett fra data eller mobil

Når du svarer på en spørreundersøkelse fra Mobrog mottar du betaling, og du får utbetalt inntektene dine via PayPal. Du kan tjene opp til 100 kroner per spørreundersøkelse.

Klikk her for å registrere deg hos Mobrog

MonoSurveys

En ny og populær tjeneste for betalte spørreundersøkelser er MonoSurveys.

Hos MonoSurveys kan tjene penger på å svare på spørsmål og spørreundersøkelser. Selskapet har en egen mobilapp du kan laste ned som gir deg rask og effektiv tilgang til nye betalte spørreundersøkelser mens du er på farten.

Spørreundersøkelsene varer vanligvis mellom 5 til 20 minutter, og betalingen ligger på mellom 4 og 40 kroner per undersøkelse.

I tillegg til å tjene penger på spørreundersøkelser, gir MonoSurveys deg også muligheten til å teste nye produkter eller delta i SMS- og telefonundersøkelser.

Klikk her for å registrere deg hos MonoSurveys

M3 Panel

M3 Panel er en populær aktør som lar deg tjene penger på spørreundersøkelser på nett. Når du svarer på spørreundersøkelser hos M3 Panel samler du opp poeng, og poengene kan du bruke hos på gavekort, klær og gadgets i M3 sin egen panelshop.

M3 lar deg laste ned en egen app som gjør det enkelt å svare på spørreundersøkelser mens du er på farten.

Ipsos i-Say

Et tredje selskap som tilbyr deg å tjene penger på spørreundersøkelser på nett er Ipsos i-Say. Også disse har en rekke spørreundersøkelser som handler om alt mulig. Du tjener opp poeng hver gang du svarer på en enkelt spørreundersøkelse, og poengene kan du bytte inn i gavekort. Du medlem hos i-Say kan du også hver måned vinne et gavekort på 4600 kroner.

Toluna

Toluna Influencers er et popuært selskap blant brukere som vil tjene penger på spørreundersøkelser.

Hos Toluna får du muligheten til å påvirke noen av de største merkevarene i verden, og bli belønnet for det.

Kunder som Toluna jobber med er blant annet Amazon, Coca Cola, Expedia og Sony Music.

En fantastisk mulighet til å fortelle verdens største merkevarer og selskaper hva du synes om dem samtidig som du blir godt belønnet for din innsats.

Hvordan kommer jeg i gang med å svare på spørreundersøkelser?

Det første jeg vil anbefale deg til å gjøre er å opprette en egen e-post som kun har til formål å ta imot tilbud om å svare på spørreundersøkelser. Dette er ikke noe du MÅ, men dersom du kun har én mailadresse så kan det være irriterende dersom nye spørreundersøkelser dumper ned i innboksen din med jevne mellom rom. Selv liker jeg da bedre å ha en egen mailkonto kun til spørreundersøkelsene. Under finner du skjermbilde av min mailkonto som jeg kun bruker til dette formålet.

Bilde2

Jeg anbefaler å opprette en Gmail-konto hos Google fordi dette er (etter min mening) den beste mailklienten som finnes, og som også lett hjelper deg med å holde styr på alle spørreundersøkelsene som kommer til å havne i innboksen din.

Etter at du har opprettet en egen mailkonto til spørreundersøkelsene (eller ikke), anbefaler jeg deg å opprette en Paypal-konto dersom du ikke har dette fra før. Mange firmaene som tilbyr penger for spørreundersøkelser foretrekker nemlig å betale ut inntekten din til din Paypal-konto. Paypal er en verdens største internettbank, og fungerer perfekt for enkle overføringer på nettet. Det er enkelt og gratis å registrere seg, og når du har fått dine første penger overført til din Paypal-konto kan du velge å overføre disse videre til kontoen din i en norsk bank.

Hvordan fungerer spørreundersøkelser på nett?

Spørreundersøkelser på nett fungerer slik at du registrerer en del opplysninger om deg selv og dine interesser når du registrerer deg hos tilbyderen av spørreundersøkelser for første gang. Basert på dine opplysninger og dine interesser vil det jevnlig dukke opp nye spørreundersøkelser som du kan velge å svare på. Det tar mellom fem og femten minutter å snitt å svare på en spørreundersøkelse, og du kan regne med å tjene fra 10 kroner til 50 kroner per spørreundersøkelse. Å svare på spørreundersøkelser kan altså bli en helt ok inntekt dersom du svarer på mange nok.

Du lurer kanskje på hvorfor noen vil betale deg for å svare på spørreundersøkelser? Vel, de som tilbyr deg spørreundersøkelsene har igjen kunder som ønsker å lære noe om kundene sine og folks meninger generelt. Dette er gjerne store selskapet som enten er butikker, teleleverandører, banker o.l. Ved å få folk til å svare på spørreundersøkelser om sine produkter kan selskapene igjen forbedre produktene sine. Dine meninger om ting er altså verdt penger for selskapene som ønsker å vite hva du tenker.

Ofte stilte spørsmål om spørreundersøkelser på nett

Kan man tjene penger på spørreundersøkelser på nett?

Mange lurer på om det er mulig å tjene penger på spørreundersøkelser på nett. Det korte svaret er ja. Det finnes mange aktører som gir brukerne belønninger for å svare på undersøkelser og dele sin mening. Her svarer vi på ofte stilte spørsmål om spørreundersøkelser på nett og forklarer deg hvordan du kommer i gang. Vi gir deg også en oversikt over utvalgte seriøse aktører som tilbyr spørreundersøkelser på nett.

Hvor mye kan man tjene på spørreundersøkelser på nett?

Hvor mye man kan tjene på spørreundersøkelser på nett varierer etter hvor mange aktører man melder seg på hos og hvor mange undersøkelser man velger å svare på. Du kan neppe leve av å svare på spørreundersøkelser på nett, men du kan tjene litt ekstra ved siden av annen inntekt. I tillegg til belønningene som gis, synes mange at det er interessant å si sin mening om ulike temaer.

Hva kreves for å kunne svare på spørreundersøkelser på nett?

Det som er så fint med spørreundersøkelser på nett er at du ikke trenger noen forkunnskaper. Det eneste som kreves er at du registrerer deg og gir din oppriktige mening om ulike temaer. Du må ha en e-post adresse og tilgang til PC eller mobil for å svare på undersøkelsene.

Hvordan vet jeg at jeg faktisk får belønning?

Vi anbefaler deg å melde deg på hos de store og seriøse aktørene som opererer i Norge og Norden. Dette er velrenommerte store selskaper som er pålitelige, som ikke misbruker dine data og som gir deg de belønningene de lover. Under har vi laget en liste over anbefalte aktører som tilbyr spørreundersøkelser på nett.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Privacy Policy

What information do we collect?

We collect information from you when you register on our site or place an order. When ordering or registering on our site, as appropriate, you may be asked to enter your: name, e-mail address or mailing address.

What do we use your information for?

Any of the information we collect from you may be used in one of the following ways: To personalize your experience (your information helps us to better respond to your individual needs) To improve our website (we continually strive to improve our website offerings based on the information and feedback we receive from you) To improve customer service (your information helps us to more effectively respond to your customer service requests and support needs) To process transactions Your information, whether public or private, will not be sold, exchanged, transferred, or given to any other company for any reason whatsoever, without your consent, other than for the express purpose of delivering the purchased product or service requested. To administer a contest, promotion, survey or other site feature To send periodic emails The email address you provide for order processing, will only be used to send you information and updates pertaining to your order.

How do we protect your information?

We implement a variety of security measures to maintain the safety of your personal information when you place an order or enter, submit, or access your personal information. We offer the use of a secure server. All supplied sensitive/credit information is transmitted via Secure Socket Layer (SSL) technology and then encrypted into our Payment gateway providers database only to be accessible by those authorized with special access rights to such systems, and are required to?keep the information confidential. After a transaction, your private information (credit cards, social security numbers, financials, etc.) will not be kept on file for more than 60 days.

Do we use cookies?

Yes (Cookies are small files that a site or its service provider transfers to your computers hard drive through your Web browser (if you allow) that enables the sites or service providers systems to recognize your browser and capture and remember certain information We use cookies to help us remember and process the items in your shopping cart, understand and save your preferences for future visits, keep track of advertisements and compile aggregate data about site traffic and site interaction so that we can offer better site experiences and tools in the future. We may contract with third-party service providers to assist us in better understanding our site visitors. These service providers are not permitted to use the information collected on our behalf except to help us conduct and improve our business. If you prefer, you can choose to have your computer warn you each time a cookie is being sent, or you can choose to turn off all cookies via your browser settings. Like most websites, if you turn your cookies off, some of our services may not function properly. However, you can still place orders by contacting customer service. Google Analytics We use Google Analytics on our sites for anonymous reporting of site usage and for advertising on the site. If you would like to opt-out of Google Analytics monitoring your behaviour on our sites please use this link (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/)

Do we disclose any information to outside parties?

We do not sell, trade, or otherwise transfer to outside parties your personally identifiable information. This does not include trusted third parties who assist us in operating our website, conducting our business, or servicing you, so long as those parties agree to keep this information confidential. We may also release your information when we believe release is appropriate to comply with the law, enforce our site policies, or protect ours or others rights, property, or safety. However, non-personally identifiable visitor information may be provided to other parties for marketing, advertising, or other uses.

Registration

The minimum information we need to register you is your name, email address and a password. We will ask you more questions for different services, including sales promotions. Unless we say otherwise, you have to answer all the registration questions. We may also ask some other, voluntary questions during registration for certain services (for example, professional networks) so we can gain a clearer understanding of who you are. This also allows us to personalise services for you. To assist us in our marketing, in addition to the data that you provide to us if you register, we may also obtain data from trusted third parties to help us understand what you might be interested in. This ‘profiling’ information is produced from a variety of sources, including publicly available data (such as the electoral roll) or from sources such as surveys and polls where you have given your permission for your data to be shared. You can choose not to have such data shared with the Guardian from these sources by logging into your account and changing the settings in the privacy section. After you have registered, and with your permission, we may send you emails we think may interest you. Newsletters may be personalised based on what you have been reading on theguardian.com. At any time you can decide not to receive these emails and will be able to ‘unsubscribe’. Logging in using social networking credentials If you log-in to our sites using a Facebook log-in, you are granting permission to Facebook to share your user details with us. This will include your name, email address, date of birth and location which will then be used to form a Guardian identity. You can also use your picture from Facebook as part of your profile. This will also allow us and Facebook to share your, networks, user ID and any other information you choose to share according to your Facebook account settings. If you remove the Guardian app from your Facebook settings, we will no longer have access to this information. If you log-in to our sites using a Google log-in, you grant permission to Google to share your user details with us. This will include your name, email address, date of birth, sex and location which we will then use to form a Guardian identity. You may use your picture from Google as part of your profile. This also allows us to share your networks, user ID and any other information you choose to share according to your Google account settings. If you remove the Guardian from your Google settings, we will no longer have access to this information. If you log-in to our sites using a twitter log-in, we receive your avatar (the small picture that appears next to your tweets) and twitter username.

Children’s Online Privacy Protection Act Compliance

We are in compliance with the requirements of COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), we do not collect any information from anyone under 13 years of age. Our website, products and services are all directed to people who are at least 13 years old or older.

Updating your personal information

We offer a ‘My details’ page (also known as Dashboard), where you can update your personal information at any time, and change your marketing preferences. You can get to this page from most pages on the site – simply click on the ‘My details’ link at the top of the screen when you are signed in.

Online Privacy Policy Only

This online privacy policy applies only to information collected through our website and not to information collected offline.

Your Consent

By using our site, you consent to our privacy policy.

Changes to our Privacy Policy

If we decide to change our privacy policy, we will post those changes on this page.
Save settings
Cookies settings